inget internet

jahapp. som en del kanske märkt så har jag inte bloggat på hela helgen. och inte nu här i början av veckan heller. men det är pågrund av att internet hemma inte fungerar. riktigt surt men.. ja det är bara att gilla läget, tills det börjar fungera igen! håller tummarna för att det är snart. kika in här på bloggen med jämna mellan rum, för snart är jag igång igen.
men så länge,  HADET BRA"         / cecilia♥


fredag

skolan städa nu är jag ute med brudarna.  herrrå" <3

min dag!

ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år.... ja grattis till mig själv. idag fyller jag äntligen 16 år. dagen har vart bra. vaknade imorse av en glatt sjungande familj, lite paket och sånt mys. sen fixa sig, möta sandra & sara, gå till ica och köpa gotti för 80 kr. och sen gå till skolan. nationella direkt, troligtvis så var insatsen från min sida ej så bra.. men det var fröväntat. sen har jag och sandraälskling fikat hela dagen, stekt och haft rockigt som vanligt. slutade lite tidigare idag eftersom det var bokensdag. hemma satte jag på mig bikinin och la mig på altanen och solade. nu efter en timme är det dax för träning. åter kommer senare.

18.30 var iväg och tränade. men tyvärr bara en halvträning idag.. sen kom pappa och hämtade mig, vi åkte tillsammans till tandläkaren. en såndär specialist var där, jag har ju tidigare ringt och klagat på att mina tänder i underkäken är snea, står åt alla håll osv. och min ena framtand i överkäken har börjat gå innåt, så det ser ut som en tand är längre än den andra.. så nu äntligen fick dom kolla på det. och ja jag fick det lite skrämmande beskedet om att dra ut en tand och ha tandställning i underkäken, i överkäken fick jag välja mellan att slipa ner ena tanden eller ha räls. tror faktiskt jag väljer räls. eftersom resultater blir snyggare.. man får faktiskt offra lite, man ska ju faktiskt ha samma tänder hela livet. så då ska man absolut ta chansen att göra munnen snyggare om det går.   kom hem och har just duschat. och ska torka håret. snart kommer farmor o farfar hit och grattar. men orkar inte fixa mig fördet,  senare blir det solarium med bästatjejen!
gammal bild, ny kmr senare. när sandra är inne på msn <3

 tack till alla grattis idag, både irl, msn o sms :)

presenterna:
pengar och massa inredningsgrejs till mitt garderobsrum, smink. - mamma&pappa
1 kr av sara
en ny bästis lagom till födelsedagen. <3<3<3

22/4

skolan numera är ju bara för underbart rolig, det går inte att beskriva! bästizzzz är bäst <3 efter skolan gick jag hem, hade precis somnat i fotöljen när farmor knackar på dörren. mamma kom precis hem från jobbet också, vi 3 åkte ner på stan, in till optikern eftersom att mamma och jag fått i uppdrag att välja glajjor till farmor. efter många om och men hittade vi ett par riktigt fräsiga bågar. - ett par svarta!    så då gick vi och tog en fika på tutingen. åkte hem och packade, följde med farmor hem. där bytte jag om till träningsställ och åt lite mat. blev skjutsad till åsbrohallen, där vi hade träning ute på GRÄS, för första gången på säsongen, väldigt dålig plan men ändå hundra gånger bättre än grus.. efter träningen kom f&f o hämtade mig. vi kollade lite på tv och åt. sen kom pappa och hämtade mig. duschat och så, nu ska jag kolla på några sunes jul avsnitt på youtube. sen sussa! måste bara tillägga att mamma o dom har tjatat på mig i veckor nu.. vad vill du ha när du fyller år? och jag kan aldrig svara på frågan. jag har tänkt och tänkt men kommer inte på något jag vill ha eller behöver.. dom tjatar: dator, ny mobil, tv bla bla bla.. men jag känner inte att jag är i behov av något. så imorn blire nog knappast några packet på sängen. pengarpengarpengar. kanska fantasilöst men, det ända och bästa!  hoppas på en rejäl hacka nurå!


NI VET ATT JAG FYLLER OM CA. 40 MIN VAAAAAAAAAAAAAH?  nanananna

segbloggat

måste ju säga att bloggen vart väldigt tråkig nu i några dagar, men jag skyller faktiskt ifrån mig det lite. eftersom att jag packade ner datorn i söndags. så igår blev det inte mycket bloggat från min del. laptopen är så seg, så det kändes verkligen som att det inte var någon idee att ta upp den. men nu har jag dragit fram den iallafall, kunde ju inte hålla mig ifrån att skriva några rader. måste berätta lite om gårdagen ( måndag ) som var en mycket bra dag!

mötte sandra och vi gick sällis till skolan, skoldagen var helt underbar! med min nya BÄSTIS sandra. så himla kul ihop gumman' så ja skolis gick som en dans. direkt efter skolan blev det att sminka sig lite, äta och så. sen gå till icajouren och bli upphämtad av sara - vår mary kay konsult, tillsamans med linn och ellen. åkte till örebro. på vägen dit fick vi ta av oss allt vårt smink och grunda med foundation. väl framme i örebro gick vi in i en stor byggnad. en massa supersnyggt sminkade mary kay tjejer, med kavajer kjolar och högklackat  sprang runt där inne. så stiliga. vi vart välkomnade och fick plats på första raden. sen drog det igång. en modell satt allra längstfram och sen började de sminka henne. vi hade fått låna en massa smink och vi vart coachade under tiden hur vi skulle göra. temat var ju bal&brud. så linn och jag passade på att snappa upp lite tips till avslutningsmiddagen. sminkningen vart riktigt bra, och med lite mer övning så kommer det bli perfekt! vi fick gå på lite marykay info och sen åkte vi tillbaks hem. prat med mammi och sängen

idag tog jag sällskap med sandra igen. vi gick till skolan, men vände direkt eftersom vi hade glömt att ta med film,som vi skulle kolla på på svenskan. gick hem till sandra och hämtade sunes jul, åt pankakor med nutella,grädde och marabou. så gottt! tillbaks till skolan. rockat hela dagen, ätit,skrattat,tagitkort,fulatoss,köptfattigmanssmink. bäst <3 efter skolan åkte jag mamma calle o lovisa till marieberg. eller ah.. mamma o lovisa åkte vidare till tandläkaren i örebro medans jag o calle var på marieberg. köpte en bikini, en jeanskjol, en väska, 2 bh:ar, puder.  bilder kommer imorn! sen till ikea, handlade massa grejer till mitt garderobsrum, stadium och köpte fotbollsskor och löparskor. bilder kommer imorn! åkte hem. så nu har jag och calle kollat på andra avenyn. han nattar här inattt.så.. nu blire en movie.     godnatt

SANDRA+CICCCCCII <3<3<3<3<33<3


sminkparty

kom precis hem från sminkpartyt. riktigt trevligt. lärde oss lite om rengöring och sådär. för mig fick det bli en foundation utprövad- så nu har jag helt perfekt färg till min hudton!  och även en eye makeup remover. super nöjd. ska även ha sminkparty hemma här den 7:e maj. så ärdet  någon som är intresserad så säg gärna till :)  linn åkte med mig o mamma hem.  tack ellen för kvällen. <3     imorn ska även jag linn och ellen få följa med sara som hon hette. ( som hade sminkpartyt ) till örebro på något möte, där dom ska prata o informera lite om bal,student & bröllops sminkningar. för kul alltså!



TAKE CARE / ceciliah

gårdagen + nu

jaha, då börjar jag väl att berätta lite kort om gårdagen.

tog bussen till kumla. gick till maxi och handlade massa mat,godis & dricka. sen till kumlasjön. där hade vi lite mysig picknick i solskenet. sen blev det vidare till viadungen, där vi grillade och så! mysipysi måste jag säga. väldigt kallt men..  olle m fler kom en stund också, men tillslut vare såkallt och syster knasade så vi ringde masse, snällisen hämtade oss. kom hem te askersund, då skulle jag dra på fest med brudarna. men jag gick hem med syster ist. kl var typ halv 1 så det kändes onödigt att gå ut igen.  sängen bums. 

och idag, ja mamma väckte mig vid halv 10. gick upp åt frukost och följde med mina päron till harge. kusinerna max&tilda var där också. jag o max hjälpe morfar med lite grejs. sen har jag o marren chillat i m&m:s villavagn. åkte hem vid 4. duschade o så- nu har jag fixat mig lite. snart skjutsar mamma iväg mig till åmmeberg, där sminkparty hemma hos ellen står på schemat. blir nog kul, skriver senare. 



SANDRA SARA OCH TOVE. BÄSTA TJEJORNA! ÄLSKARERVERKLIGEN. hur glad som hellst att jag har er. stor puss <3

bästa lördag

var och spelade match mot strurehov borta imorse. vinnst med 1-0  kom hem, duschade och fixade mig. nu ska jag och syster strax gå till bussen. nämligen efterlängtat kumla med tove,sara o sandra ikväll. lite picknick grillning och självklart partaj! yey. hör av er 0768955522.   have a good night, för det tänker jag ha!           <3


helg

åh äntligen helg solen skiner och fåglarna kvittrar. haha kan det bli bättre? ne jag tror nästan inte det. hade konsthistorieprovet idag. riktigt svårt ( om man inte hade vart påläst ) men det var jag som tur var. så det gick nog rätt bra tror jag.  efter skolan hämtade mamma mig, vi åkte fram på stan för att köpa färg till väggarna som somsagt ska målas om. på strandmans hade de inte guldfärg hemma. så vi åkte vidare till bergkvists. ingen där heller, till någon mer affär, där dom självklart inte heller hade den hemma. men så ringer de från standmans och säger att de visst hade färgen hemma. sickken tur! så nu kommer målaren på måndag. great! köpte med fika hem och satte mig på altanen med mamma och mumsade. sen in och packa ner allt i lådor. nu är hela rummet tomt på grejer, endast datorn kvar. men den får bli nerpackad sent på söndagkväll. haha, nu ska jag sola lite, sätta upp håret o fixa lite. får se vad som händer ikväll.

hör av er? 0768955522     ♥ /cec

torsdag

vaknade imorse vid halv sex. otroligt pigg och så. men det var lite tidigt att gå upp. så jag tänkte: ähh jag somnar om till 7. men nejnej, vaknar 07.50 av att syster kommer in och skriker på mig att jag ska gå upp. så ja på typ 5 min fick jag slänga på mig förstabästa kläderna göra en take away frulle och springa iväg te skolan. väl där, så var det självklart prov. engelska - inte det bästa ämnet om man frågar mig. skulle inte alls förvåna mig om jag får ig.. men när provet var färdigt åt jag frukost och sen gick jag hem. seg som sjuttsingen. har kollat på tv, försökt lite med bildarbetet och liknande. men fick inte mkt gjort! vädret är toppen så jag ska nog gå en promenix med hunden, sen har mamma ringt målaren, så i eftermiddag kommer han och ska kolla på rummet som ska få sig en makeover. måste definitivt plocka upp alla kläder och annat skit som ligger här på golvet. träning senare.        

och ja, tro det eller ej. men såhär fula är faktiskt väggarna i mitt garderobsrum/datarum.
 illa är det. tur att det strax ska bli ändring på det.

träningen gick bra, nu återstår pluggande till tusen all night long    ♥/ c

onsdag

idag äre onsdag, en dag som inte började som väntat för mig inte. försov mig och hann precis i tid till skolan. blev att ta bussen direkt till örebro för att kolla på teater.- nere på jorden.  sådär måste jag säga, inte riktigt den bästa jag sett men. skönt att slippa skolan! kom tillbaks till askersund och åt mat. sen sket jag i de sista lektionerna och gick hem. la mig i solen med hunden, kollade lite på tv och sov. nu satte jag mig här, läste igenom mina e-mail. och det visar sig att skorna jag beställt från nelly blivit ngt fel på, så som komprensation fick jag 125 kr att handla för på nelly. helt okej för mig! eftersom att fräsha gladiatorsandaler finns att köpa i var och varannan affär numra. en glad cecilia! har även fått mejl från fotostudion som jag ska till i stockholm på stureplan och ta kort. ska bli lite spännande faktiskt. men läskigt. såhär alltså.


Ditt besök hos oss är indelat i tre steg

Inledningsvis kommer du att bli sminkad av en av våra makeup-artister. Tänk på att informera din makeup-artist om du har några allergier. Har du några speciella önskemål skall du inte heller tveka att ta upp dessa.


 I ett andra steg kommer du att bli tilldelad en fotgraf som kommer att ta modeinriktade bilder med olika bakgrunder och ljussättningar. Du tar själv med dig olika klädombyten som du vill fotograferas i. Även här är det viktigt att tala om eventuella önskemål.


I ett sista steg kommer du tillsammans med din vieware att titta igenom samtliga bilder.

Här väljer du själv huruvida du önskar att köpa några bilder eller ej, upplevelsen (styling och fotografering) är helt kostnadsfri.


varit och tränat med skyllberg nu under kvällen också, skönt att få springa av sig lite!  kom på att vi har engelskaprov imorn. glömt att plugga. så nu ska jag äta en massa mat eftersom att magen kurrar. och sedan plugga.  ♥ / c


skolstart

okej, då var det dags att kicka igång skolan igen. hur trött som hellst när klockan ringde imorse' hade legat vaken nästan hela natten och skrattat åt min hund (som låg i min säng) hon snarkade likadant som '' snarkarnsdotter ''. för roligt! iallafall. pallrade mig upp vid 6, fixade mig och senså drog jag mig iväg till skolan. det började med fotografering, de flesta tjejer sket i att klä ut oss. så vi vi klädde ut grabbarna till nördar istället, så sötiga dom vart. bild kmr.  sen gick skoldagen rättt snabbve ändå. gick hem åt och kollade på tyrabanks show. sen satte jag på mig träningskläder och gick till träningen, dö tråkigt eftersom att jag hade ont i magen och fick typ stå i mål hela träningen. tove&sara är roliga som tur är!!!!!!  hem och duscha. nu vet jag ärligt talat inte vad som sker. åter kommer      

20.55 förut tänkte jag göra lite nytta, städa kanske plugga lite också. men det blev ingentign med  det. hade ingen lust alls. blä. så har kollat lite på tv. nu ska jag försöka skicka bilderna från kumla till sara, men nya msn? jag förstår faktiskt ingenting om jag ska vara ärlig. vet någon hur man öppnar delad mapp numera?    andra avenyn soon. me like!    / cc


mataj, tonken, ruskmus, martol, hampe

olle alias. sickan






just nu leker mina känslor med mig, jag mår bra samtidigt som jag känner att det är någonting som "inte är bra". jag blir tokig, jag vet inte vad jag ska göra.    och lite kärlek? nehrrråå det vore inte så underbart just precis nu..

bit ur him låt - pretending

Love is a flame that can't be tamed
And though we are it's willing prey, my darling
We are not the ones to blame

Trust is a word all lovers know
The glorious art of staining souls, my darling
We are not the ones to blame

The more we have the more we want
And the more it hurts our hearts, my baby
It always ends up in tears

So keep on pretending
Our heaven is worth the waiting
Keep on pretending, it's alright
So keep on pretending
It will be the end of our craving
Keep on pretending
It's alright


måndag

sista dagen på lovet. calle väckte mig vid ett. vi åt frukost och kollade på livet enligt rosa. nu ligger han i min säng och kollar på film. jag ska börja städa, och sen blire plugg för hela slanten. kan inte sluta skratta åt gårdagen, fett kul. nästa helg är ju så efterlängtat nu.

hela dagen har jag ägnat åt att städa i mitt garderobsrum. jag har börjat skruva ner lite krokar och sånt på väggarna, ska snart packa ner allt i lådor och bära ut dem, ju snabbare det går, desto snabbare kan målarn komma hit och painta om hela rummet. tänkte ha guldiga väggar och sen massa svarta och vita lådor, detaljer och sånt. tror det kommer bli rätt bra! och om jag skyndar mig på så blir allt klart inom 2 veckor. och då äre lite fräsht när kumlagänget kmr hit o festar. och även den 2:a när tove och jag troligtvis ska ha vår gemensamma födelsedagstjejfest här.  hoppas hoppas hoppas.

jag har även hunnit med att fixa designen här på bloggen. som ni kanske lagt märket till?! faktiskt rätt nöjd med resultatet, - iaf om man jämför med tidigare. tack till sara för tipset om hur jag skulle fixa headern. du är GREAT. nu måste jag plugga konsthistoria eftersom att jag har prov imorn.

och ojojoj. imorn ska vi ta kortet till sydnärkes katalogen med alla nior som slutar. vårt tema är alltså nördar. så vi får se om jag kan luska fram ngn lite rolig outfit.  även om det säkert bara är jag som kommit ihåg att ta med kläder o sånt tills imorn. men vi får väl se imorn, :)                     ♥ / ceciliah

söndag

dagen börjar med att mamma och pappa väcker mig med ett videosamtal. så jag gick upp åt frukost och sen följde med dom ut till harge. var meningen att jag skulle hjälpa till med försäsongsstädnignen men orkade jag de? nehråå. så jag satt i villavagnen och kollade på repriser på tv, och gjorde mat till allihopa. vi åt. sen skjutsade pappa mig till skyllbergsvallen.- fotbollsmöte.  och ja herregud jag börjar verkligen bli orolig. damlaget ser tunt ut. vi har kanske inte änns lag, och snart börjar matcherna. håller tummarna för att det lösersig. åkte med fredde hem. hemma så kollade jag på tv. calle kom och gav mig en efterlängtad bamse kram!    efter en stund ringer sara och säger att hon sandra, tove och lina är ute. så jag bjussar hem dom. lite hungriga som vanligt var vi ju. så vi gjorde vofflor och dom skulle kolla på gossip girl eller vare hette. det tyckte jag och lina var ganska kul he he. men iaf. sen bar det ut. hem till sara o dom. hämta linas grejs sen åkte hon hem, då gick vi hem till johanssons igen. dom fixade sig lite, tove o elvira kom också. vi gick hem till mig, jag och sara smalisar åt mackor, och sen även en massa potatisgratäng o kött. mums såklart. vi gick ut, till 7/11 köpte lite glass och godis. sen skjutsade masse hem oss till mig igen. tove och sara var tröttisar så dom åkte hem, sandra elvira och jag fortsatte partyt. haha påskmust och godis såklart. massa busigt tjejsnack och tusen skratt. kollade lite på film, tog en promenad och senså avslutade vi kvällen vid halv 4 ngn gång med att äta lite gröt. mkt bra kväll, tjejorna är brabrabrabrabrabra pusssssssss

några av dagens stora plus + : maaaaaat, brudarna, bilderna på mig från kumla.


gårdagen

alltså gårdagen ojojoj. det är väl nästan allt man kan säga? eller ah när jag tänker på kvällen får jag ett stort smile på mina läppar.   så jag tänkte väl dela med mig av allt det roliga. här kommer en del

började med att gå på bussen. systrarna J var på självklart på. bussen fick stanna i åsbro för att vi skulle få en grej av johan, haha och grejen låg i en håååååårig rosa ryggsäck. skrattade lite lagom åt den he he. sen kom vi iallafall fram till kumla. då gick vi till maxi och köpte sötiga partyglas, som var fett dyra ;o  sen vidare och träffa anton åkerstrand och massa. vi skulle till säbylund med dom, men ah dom hade cyklar och vi skulle gå. så vi sket i de. träffade amanda tunis abbe fabbe och 2 till. dom dissade, så då gick vi och mötte robin och jonathan. hem te dom, däre var party som vanligt! mihihi kul att träffa annelie och gänget såklart! ne men vi satt uppe hos robin och hade det trevligt. sen en stund innan vi skulle dra så tvingade annelie mig och sara att bada tunna. så jappp det var bara att dra på sig mammabikinin och hoppa ner. skönt som fasiken, förutom att man brände fossingarna av sig. sen skulle vi byta om. då ståre en ölburk på handfatet som jag inte såg. så jag välter den rakt på mina jeans. en stor blöt kall fläck på hela röven oh benen. för YES! haha. vi gick ut köpte korv på sibylla och träffade åke och massa framme på stan. satt där ett tag innan bussen gick hem.
och på bussen, ja två ord: HAHA, SNARK.   det satt nämligen en fettjej brevid oss. som snarkade så in i helvete. gud  vad vi skattade. vi satt typ och härmade henne och snackade om henne. sen i åsbro. så vaknar hon och ba : var fan är jag? sen vänder hon sig mot oss och typ: vad glor ni på? ska ni ha spö eller? vi ba: vi har ju inte äns kollat? hon ba:  jo tror ni inte jag har hört allt ni sagt eller? inte så rädda vart vi. för hon var ju ganska LITEN hehe. sen fick busschaffisen stanna och hon fick låna hans mobil och ringa till sin mamma. hon skulle gått av i mosås men hamnade ända borta i åsbro. synd för henne alltså. hon glömde sina glasögon också. men vad gör de? nu har vi fått oss ett par party brillor. kom hem ngn gång vid halv 4. bingen på dirr.  tack för en underbar kväll brudar, ni är guldvärda!  så stor puss på oss <3
och det är så bra med kumla, för sara o jag kör på nystart varjegång. nästa helg. längtar så jädrans mkt.

BILDER KMR SNART


påskafton

hallllllllllllllllå, nu är jag äntligen hemma igen. eller jag kom hem igårnatt typ kl. 2. semestern har vart ur härlig. soligt alla dagar, men det har blåst hur mkt som hellst. första dagen stekte jag på som bara sjuttsingen. och självklart blev jag uppbränd, röd som en kräfta. hade hur ont som hellst. så dag 2 fick jag stanna på rummet. dag 3 och 4 så fick jag smörja mig med solskyddsfaktor SEXTIO. fattarni 60 60 60?! helt värdelöst. vit som en krita. de sista dagarna fick man sola på så gott det gick men.. ja någon pepparkaka är jag ju tyvärr inte nu. men jag har fått en grund. så nu äre bara att fortsätta med solarie och självklart steka i det fina vädret. så ska ni nog se att även jag ska bli lite brun. haha!  men som sagt. semestern var förövrigt toppen. massa bra shopping! och laddade batterier. hoppas jag fortsätter vara såhär utvilad och inte körslut på mig på direkten.

idag äre ju påskafton - GLAD PÅSK ALLIHOPA :D     mitt schema idag ser ut:
- packa upp, sitta lite ute i solen
- fixa mig,
- träffa saknad calle
- te dohns på påskmiddag


17.56 ändrade planer blev inget calle, alldeles för lite tid :( men påskmiddagen hos dohn har jag vart o käkat, nu verkar det som att kvällen kan bli toppen. jag sara o sandra drar iväg till kumla om tyo en halvtimme. ska träffa lite roligt folk, rockkka och parta. längtar.  hör av er 0768955522

torsdag

gick upp extra tidigt för att hinna med lite plugg och skriva ut svenskauppsatsen imorse. men så visar det sig att skrivarn inte fungerar? så ganska onödigt att gå upp tidigt.. men då han jag ju iallafall äta frukost. sen skolan. trots att torsdagar alltid är superjobbiga skoldagar så gick denhär hur snabbt och bra som hellst. det är nog pågrund utav vädret, som verkligen är helt underbart!

syon kom med en lapp till mig där det stod att jag prelemenärt vart intagen till frisör på virginska. så nu måste jag verkligen koncentrera mig i skolan. hålla eller höja mina betyg. go cicci!

efter mycket tjatande på mina klasskamrater om att de skulle lämna in pengar till avslutningströjorna. så fick jag idag in allihopa. så på rasten kunde jag o mamma åka till icajouren och hämta ut dom. riktigt söta faktiskt. men otroligt små i storlekarna. jag tog large men skulle nog ha behövt XL. haha tycker verkligen synd om alla killar i vår klass som tog medium. så här såg min tröja ut :


efter skola så hängde calle med mig hem. han gick o la sig medans jag klippte viktor. inte så duktig än men.. det ska jag väl antagligen lära mig på frisör.. hahah! viktor åkte o calle kom ner och sociala sig med mig. han tog kvartisex bussen hem och då började jag packa. vart klar ngn gång vid 9. så sen dess har jag suttit och laddat in musik i min ipod. nu är jag klar 22.25 och duschen väntar. peeling och en rejäl insmörjning. blir att gå upp klockan 3 imornbitti eller inatt? jobbigt värre. hinner nog skriva ett inlägg ändå. herrå <3

onsdag

ååååååååh. bloggen och fotbollen har verkligen fått lida denhär veckan. men jag har vart tvungen att prioritera, prov och uppsatser har vart det jag lagt energi på hela dagarna. nu är klockan 23.08 och jag har blivit klar med uppsatsen som ska vara inne imorn, resultatet kunde blivit bättre men.. nu har jag suttit här vid datorn sen skolan slutade och bara pluggat pluggat pluggat pluggat, inte ätit eller något. så nu är jag super trött. sängen nu. blir att gå upp tidigt imorn för att hinna plugga lite till genetik provet som vi har i skolan imorn. och sen också skriva ut uppsatsen på pappas dator.

imorn ska jag ägna lite tid på att piffa inlägget med bilder oh annat trevligt.   pusssssss

RSS 2.0