söndag

vaknade och åkte ut till harge, hjälpte mamma o mormor med att plantera o städa, var lite barnvakt åt kusinerna och så. så det blev inte så mycket solande idag. sen hände det en lite rolig grej* ska berätta i ett inlägg imorn.  skulle badat med johan också, men han jobbade så sent o jag var tvungen att åka hem vid halv 7. så ja det blev lite strul. men iaf jag åkte hem och då på direkten kom jenny jessika o ida (som ska vara mina "jobbarkompisar" i sommar. hade typ ett litet möte där vi gick igenom schemat o så. dom åkte vid 8. så nu har jag pysslat med HEMLIS* rästen av kvällen. hihi. snäll tjej.

grattis världens bästa mamma på morsdag, du är den bästa bästa bästa som finns. tack för allt du gör, jag älskar dig obeskrivligt. <3

de dissades kväll, haha

kvällen vart ju som sagt inte som planerat, jag fick inte plats i brudarnas bil. och ja .. jag säger inget! lite smått besviken faktiskt. senså ringde elvira o sa att det fanns plats i deras bil, men då hade jag inte fixat mig och var typ depp så det kändes inge kul. sket i det.. 

så det bestämdes till slut att johan joel o jonas skulle komma till mig, så dom kom på eftermiddagen någon gång. vi låg och solade lite o så. sen gick vi iväg o mötte tove och köpte mat på ica.   slog ihop en trerätters middag satt på altanen i det fina vädret och mös. senare blev det utgång. jag gick hem till litauen en stund. sen så kom gänget o vi gick hem o åt efterrätten. ut igen, då gick jonas&tove hem. jag johan o joel mötte lite folk som kommit tillbaks från örebro. anna där bland. anna och jag gick upp till litauen, där vi hade det typ.. OKEJ :) haha. sen så fick jag skjuts av anna &korven hem vid fyratiden på natten. jag tycker kvällen var mycket värd och ångrar inte det minsta att jag inte åkte till örebro.

tusen tack till tove johan jonas joel anna för att ni ställer upp för mig.<3<3<3<3<3<3


stek

godmiddag allihopa. sitter på min altan i bikini och steker. gick upp vid hav 10 och åt en god frukost ute i solen. efterdet blev det att dra på sig bikinin och börja sola, och ja.. det är väl det ända jag har gjort hittils på dagen. cyklade ioförsig bort till ica för att köpa mig en glass men.. hihi, dagens glass fick bli en ben&jerrys. så sjukt god, många säger att den inte är god alls. vilket jag inte håller med om, har ätit den flera gånger och mumms. allt lika gott.


ja, kvällen blev inte som planerat.. blev diss som nästan alltid. så jag får väl hitta på något skojs med mig själv ikväll här hemma i stan. inga sura miner, detta ska absolut inte få förstöra min dag. johan snällisen har iaf sagt att han vill vara med mig, så det kankse blir örebro med han och masse en stund? men hm, jag får fundera lite på saken.

men just nu:  lyssna hero of war - rise against och sola lite mera,                   ♥ / cecilia

kvällen

nu sitter jag här. har just fixat mig, ringde brudarna som fortfarande låg och solade. de var inte klara än på ett tag. ( 2-3h typ) så jag funderar på vad jag ska hitta på sålänge. känner inte för att sitta hemma. så ska nog gå ut och träffa kalle en stund. snacka och så, det var ett tag sen.. men när brudarna kommer så blir det nog upp till litauen och checka läget, nu fick jag sms av johan som satt hemma hos masse. så jag kanske drar dit nu ist. mobilen är med hela kvällen så det är bara att ringa.   0768955522


kvällens outfit,  simpel och mycket bekväm :)

fredag

yes yes yes, äntligen fredag och slut på denhär veckans otursdagar. det är dax för helg och jag är taggad till tusen, den kan inte bli misslyckad. eller rättare sagt får inte bli det, efter all längtan och dessa planer.. skoldagen gick fort. man märker att det snart är dax för sommarlov, man behöver inte göra ett skit på lektionerna. på gympis paddlade vi kanot, jag och sandra stannade i hamnen och badade. TOP LESS,  och det verkade gubbarna som satt i sina båtar eller var ute med sina hundar gilla. de glodde ju såatt man trodde att ögonen skulle ploppa ut. haha men visst, vem hade inte kollat på snygga tuttisar som våra ;) vi slutade tidigt idag. runt ett tiden..

nu sitter jag här i solen på altanen med en iskall pepsi. man kan säga att jag är allt annat än fräsch just nu.. svetten rinner och jag är totalskabb. men det är ju som tur är ingen som ser mig, (förutom familjen) ikväll ska jag faktiskt setill att vara fixad. det blir nog topp. kmr med mer ikväll eller senare..            ♥ / cecilia

ngra senis bilder



taggade tjejer inför åsbro rock

cicci o sandra, ganska ovanligt att vi är hungriga! he he..  här sitter vi på mattelektion och svälter. <3

fotbollsskadad, syns kanske inte så bra.. typ helt blå och svullen. ingen fotboll på hela veckan :(

vi har nu vågat oss upp hemma hoss litauen. läskigt men helt ok. HA HA

pumps

KOM PÅ ATT JAG HADE 125 KR PÅ NELLY ATT HANDLA FÖR SÅ JAG GICK IN OCH KIKADE, OCH HITTADE MINA SÖNDERDREGLADE PLATÅ-PUMPS PÅ REAN. KUNDE JU INTE LÅTA BLI ATT KÖPA DOM, EFTER ATT HA KOLLAT PÅ DEM VÄLDIGT VÄLDIGT LÄNGE. OCH PRISET, PFFT DET VAR RIKTIGT BRA. 199:- MINUS MINA NELLYPENGAR. ÅH JAG LÄNGTAR BARA TILLS DE KOMMIT OCH MAN FÅR FESTA LOSS I DESSA RARINGAR.

något fel på bilden, den är skit liten i know. och ba såatt ni vet så tog jag sista lilla storleken så sry biattches*
nelly.com


bloggfri halv vecka :(


veckan har nog inte vart min vecka överhuvudtaget, jag har inte sovit någevidare, vilket gjort mig skit trött. jag har fått stresspluggat varje dag, försovit mig, det regnar, skadad i foten. ne fy skruttan. tur att det snart är helg.


men trotts motgångarna så finns det några plus iallafall:
mvg i bild
skrev bra på tyskaprovet
sprang mvg tid på konditionstest
tjejerna


idag - torsdag vare bara 1 lektion. senså pallrade hela skolan upp oss på ip för att ha idrottsdag. fanns en massa olika sporter att ''provapå'' men vädret och min fot är inte på topp såatt jag o sandra la oss i bastun och sov hela dagen. så otroligt skönt. tove o sara kom också senare och vi hade lite girltalk gick o köpte chips på ica vid ½2 sen tv:n och sov fram tills nu. 18.43   
för nu sitter jag här och planerar helgen, som troligtvis blir TOPPEN. herrå


bad day

vaknade sent, mackor och så. sen drog brudarna hem. jag o syster stannade, bäddade lite och sen hämtade mamma oss. iväg mot yxhult för att spela match. fett taggat och i början av matchen kändes det super. vi spelade riktigt bra. men jahopp det höll inte länge, jag blir självklart skadad och får bäras av planen. bajs att det skulle bli så just denna matchen :'(    förlust med 4-2 .     foten är orörlig,  har riktigt ont.

ÅSBRO ROCKEN

självklart kunde vi sova hos farmor&farfar. tovää hängde också på. fixade oss och tog bussen dit.  slog ihop några sängar och fixade med sovplatserna. senså gångade vi ner till pizzan  och åt. sedan gick vi vidare mot rocken.

kvällen var riktigt lyckad, bra människor, fint väder & ett stort lager hemlis ja det kunde nästan inte blivit bättre.

jag var till och med så duktig att jag tog tag i calle, och försökte reda ut allt som hänt, dock var han lite för onykter för att jag verkligen ska kunna lita på vad han sa. jag hann även med att reda ut lite saker och bli god vänn med mitt ex andreas igen. känns bra! :D


godavännen johan rockar som alltid!

mihihii rockkers (H)

bästa vänn och jag påväg ner mot rocken!
fler bilder kommer när min kamera blir inkopplad

chill

vaknade med solen i ögonen och tänkte : YES! äntligen stekdag. skakade liv i sara och sandra och tvingade med dom ut. men nehe då var det ju inte så fint väder som jag trodde. det var iskallt. så sara gick hem och skulle fortsätta sova. medans jag och sandra låg här på soffan oh sov. nu är jag vaken och har uppdaterat bloggen lite, som ni kanske ser.. ikväll ska jag och brudarna till åsbro. däre är dax för årets åsbro rock. så nu ska jag ringa till farmor och höra med henne ifall det är ok att jag sara o sandra sover hos henne inatt. eftersom att hon ändå bor i åsbro.  håll tummisarna för att hon är snäll idag. hhahaha!

skabbdag

vaknade rätt sent i harge. degade lite, städade stugan, åt frukost och så. sen vid 3? så skjutsade mamma tillbaks oss till stan. jag och sandra bestämde oss för att åka till örebro. så såfort vi kom hem så kollade vi bussen.  och då gick den om en kvart. så vi hann alltså inte fixa oss det minsta. gårdagens allt +o( hahaha. smink kläder frisyr jappp allt gårdagens. vi var supertrötta och rättså panka när vi kom till marieberg så det blev typ ingen shoppning. köpte en såndär håtfläta på glitter som jag ska ha som ramboband 129:- på glitter. senså två simpla strandklänningar från wear it 99:- styck. ett halsband på ginatricot rea 19:-  kom hem vid typ 9- halv 10. då blev det en feting dusch. sen kom sara o sandra till mig. vi tog en kort promenad, lagade mat & kollade lite på tv. sängen tidigt, ladda inför morgondagen.

torsdag

sara o tove sov hos mig, vi skulle åka ut till harge och steka på morgonen eftersom att vi hört att det skulle bli finigt väder. men ickesanicke, vädret var inte på topp. så vi tog det lugnt i soffan och spelade in en film. ahaha, fy sjuttsingen. senså kom sandra också. vi alla fixade oss, sen kom mamma oh körde ut oss till harge. där vi lånade en stuga.

det kom ut lite roligt folk till oss, vi spelade fotboll grillade och hade det super mys hela kvällen. garanterat fler stugkvällar i harge i sommar! blev sängen väldigt sent. men tusentack alla! pussssss på att sommaren snart är här*

onsdagsmatch

på onsdags kvällen spelades det match på ip, mot kopparberg. resultatet vart 0-0. men mycket bra kämpat tjejor. nästa gång så tar vi dom. det är något som är säkert!

bjussar på en bild från seriepermiären. ser lite smått borta ut, men varsågoda.
fler bilder finns på http://www.lagsidan.se/ifkaskersundf9394


efter matchen så åkte vi brudar (sara tove sandra lovisa o jag) hem till mig. eftersom att det är '' kortlov '' så firade vi det med att dra på oss mjukisarna och åka till hallsberg, ute och så ett tag sen blev det hem till jonas mamma och chilla med jonas masse johan och oskar.  tack oh hej leverpastej


1 april?

hahaha äre första april idag eller? jag blev faktiskt lurad förut, björn bara drev med mig. fy sjutton vad jag var orolig. jag hade lust att sparka honom HÅRT! men nu gillar jag björn igen. tur de. för han är ju faktiskt snäll, det är väl bäst jag går förbi honom imorgon och hämtar jackan, innan den försvinner påriktigt..

ne nu ska jag inte störa mer, imorn får ni en dagens outfit bild tror jag. hihi

brownie

åh, för att komma bort från oron tänkte jag dra iväg och sola lite, har gjort det tre dagar irad nu, inte så bra. men imorn ska vi till gustavsvik med skolan och simma så.. det är väl ett måste om man inte vill vara blekast på skolan.  när jag kommer hem från solstudion så blire en lång dusch, och sen välja bikini. inget mer bloggande för ikväll. ha det så bra!

♥  / ceciliah


skinnjacka sökes

HALLÅ? SITTER HÄR I PANIK NU, SVETTAS OCH NÄSTINTILL GRÅTER. FAN FAN FAN. JAG LÅNADE MIN MAMMAS SKINNJACKA FÖR NÅGRA VECKOR SEN, EN LÖRDAGSKVÄLL. OCH NÄR JAG GICK FRÅN BJÖRN PÅ MORGONEN VID 7, SÅ GLÖMDE JAG DEN DÄR.  PÅ VÄGEN HEM KOM JAG PÅ ATT JAG GLÖMT DEN, MEN TÄNKTE ATT DEN KAN JAG HÄMTA NÅGON ANNAN DAG.. MEN NU NÄR JAG SMS:AR BJÖRN OCH FRÅGAR OM NÄR JAG KAN HÄMTA JACKAN SÅ PÅSTÅR HAN ATT DET INTE FINNS NÅGON SKINN JACKA DÄR. OCH JAG ÄR BOMBIS PÅ ATT DEN VAR DÄR!!! 
HAN NEKAR TE ATT DEN ÄNNS VART DÄR. MAMMA HAR INTE MÄRKT ATT DEN ÄR BORTA ÄNNU MEN, SNART KOMMER HON VÄL GÖRA DET.

DET ÄR EN SVART SKINNJACKA FRÅN MÄRKET PETROFF,   HJÄLP MIG HITTA INNAN JAG DÖR!

cicci is back

that's right nu är jag verkligen tillbaks. skoldagen gick hyffsat, efter skolan hämtade mamma mig vi åkte fram på stan och handlade lite, beställde också en tid för färgning av mitt hår, äntligen ska jag bli av med det gul/oranga håret. men hon förbjöd mig helt att bleka, så nu ska jag tydligen färga håret i någon typ av platina/askblont. men allt är bättre än nuläget så jag tackar för att det snart är måndag kl.15.30. för då äre verkligen dags!

nu är jag hemma och degar i soffan. ska plugga lite, sen städa mitt rum innan min mamma dödar mig ;s haha!

fredag lördag söndag måndag

tiden har varit uppbokad hela dagarna här sen i torsdags så. har inte hunnit blogga ett skit rent utsagt! men nu är tiden troligtvis tillbaks och jag tänkte berätta lite om vad jag har gjort under dehär dagarna. 

fredag, skolan sen följde sandra med mig till klipphörnan där jag klippte mig. en rejäl toppning, precis vad som behövdes! frisören där var galant tycker jag. gav mig massvis med tips och var verkligen super trevlig. hem till mig och fixa oss. sen kom jocke och det blev utgång. en mycket mysig kväll med massa trevligt folk,    tusen tack alla! <3

l
rdag, vaknade upp med sandra jocke och danne, (som sov hos mig) vi käkade frulle och sen degade på soffan. vid 2 kom mamma o hämtade mig, åkte ut till harge och hjälpte till med försäsongsstädningen. firades även av mina kusiner linus&tilda i efterskott. fick 500:- till spabehandling. helt underbart. smackkkk. åkte hem vid sju. då blev det snabbfix med sandra o sara, gick ut en sväng och sen kom hailee erik philip johan danne choffe hem hit, vi checkade eurovision song contest och så. sen utgång. hem till hailee o kollade på skräckis på natten. när den läskiga filmen var slut så tvingade grabbarna med oss i bilen för att åka till olika spökhus, rödskäggs var vekligen läskigt. skrajja som vi var så satt vi mest i bilen och skakade. uuuhhhh. gled runt lite och så sen, ett tips ifall ni vill få er ett rejält skratt:
gå in på 7/11 och försök beställa korv av norsken som jobbar där. stackars mannen alltså, han förstår verkligen ingenting, konstigt nog har han ändå fått jobb. vid halv fyra blev det hem o sova. puss på kvällen

söndag, sova på soffan framför tv:n med systrarna framtill eftermiddagen. sen gick dom hem och jag åkte iväg på match, borta mot mullhyttan. vann med 3-0, hem och solade en trettiominutare


måndag, gicktvå lektioner. lagade mat åt sandra älskling som gick hem en lektion senare. vi åt och hade det mys. kollade på film och sov typ hela dagen. riktiga skolkare. haha vid typ halv fem eller ngt? gick vi upp. ut o gick. sen så satt hon med mig i solariet när jag solade en trettiominutare. hem och duscha o kika tv, sen bingen


torsdag

hallå alla läsare. statistiken steg igår såg jag, till och med fördubblades. jätte kul, tycker absolut ni ska följa den nu. heja mig! skoldagen var bra. en liten fjortis har sms:bråkat med mig. för roligt, snälla sluta tro att du är något, och sluta ta upp min dyrbara tid tack. :)          gick hem när vi slutade. mamma och jag åkte direkt upp på stan. gick till skoaffären där jag hittade ett par vita pumps, som skulle passa till skolavslutningen. lånade med mig dom hem för att prova till klänningen jag har köpt. är inte säker än, måste be sandra om en åsikt. men kanske.. gick in på letex där rean var igång. jag kunde inte hålla fingrarna borta såklart, ( även fast jag lovat mig själv att ta det lite lugnt med handlandet ) hittade ett par bleka jeans med dragkedjor nertill. något förstora men med min symaskin trollar vi dem perfekta på några minuter. en ljusblå blus och en grå bolero blev det också. och kan ni gissa priset?
alla tre för endast 120 kr,     120 kr :o fatta billigt.
så jag tycker absolut ni ska gå dit och kika, det finns en massa godbitar kvar om man bara tar sig lite tid och tittar. alltså, ett plagg för 50:- och tre för 120:- 

sedan gick jag och mamma till tutingen och åt en varsin foccacia med parmaskinka, pesto och mozarella. smarrigt!
hem och packade upp en massa väskor som jag har haft ståendes i mitt rum alltför länge. nu ska jag slänga i mig en sallad och sen blire nog en promenix i det fina vädret, kanske träffa danne en sväng. mobilen finns med 0768955522

onsdag kväll

kvällen har vart fylld med tårar. så nu sitter jag här med en otrolig huvudvärk. jag har försökt tränga undan tankarna ett tag och tagit mig ann biologin, eftersomatt jag har ett prov i det som ligger och skräpar i skolan.. började även på bilduppgiften, vet ej om det blev sådär bra. så får se om jag gör om åter igen.. ifall ni ville veta så målade jag av nicole richie.  nu är jag åter igen datanörd, ska försöka att inte deppa, utan istället glädjas åt dem som bryr sig :) <3

förlora en vän

alla vet väl nästan hur det känns att förlora någon man älskar, någon i familjen, ett djur eller en vän. det är verkligen hemskt, det värsta som kan hända. just nu har känslan nått mig.
 
calle, är min allra bästa killkompis. eller kanske jag ska säga var.. att säga så gör otroligt ont i hjärtat. vi har gått igenom och upplevt mycket tillsammans, vi har tusentals minnen, t ex sommar 07, 08 och italien. vi var sjukt tajta. vi gjorde nästan allt ihop. han bodde tillochmed hemma hos mig. jag kunde säga allt och lita på honom. han fanns liksom alltid där. vad det än gällde. nu här under kanske två veckor har vi setts mer sällan och inte pratat alls lika mycket. jag tänkte väl typ '' äh, han är trött. snart är allt som vanligt igen.. '' men när man slutar hälsa på varann. så är det något som inte stämmer. jag har försökt med det mesta för att få det som förut, jag vill ha tillbaks min bästaste calleboy. jag saknar det något så otroligt. men allt han säger är '' du har förändrats.. " jag kan inte själv se det? har jag verkligen förändrats så mycket såatt min bästavän inte längre vill ha något med mig att göra. är det så så hatar jag mig själv. jag är beredd att offra allt för att få VÅRT tillbaks. jag hoppas verkligen du läser det här och inser hur mycket du betyder för mig. och att jag älskar dig av hela mitt hjärta.                                           </3



i datasalen

hallå bloggen. sitter i datasalen nu, vi har SO och ska typ göra en presentation om någonting, jag och sandra fick göra en om martin luther king. men vi orkar inte börja idag. får fixa ngn annan gång haha! hela skoldagen har snart gåttt. nu är det bara elevensval kvar. senså slutar vi för dagen. efter skolis så ska jag och sandra glida med masse runt i askersund! det blir nice. inget bloggande förns ikväll"      pusss <3

pinsam.se


pinsamma grejjen hände mig idag i skolan alltså. jag och sandra hade just klippt jockes hår och haft i vax. så jag skulle tvätta händerna. skruvaded på varmaste på vattnet på högsta, men de funkade inte. så jag skulle stänga av. men då vare typ stopp i handfatet där vattnet skulle rinna ner och hur mycket jag än skrvuade på kranen så slutade inte vattnet rinna. jag ba såg hur vattnet steg, fick typ panik och började ropa på sandra o jocke. vi alla föröskte skruva av, men inget funkade. så vattnet rinner över handfatet och ner på golvet. vattnet fortsätter spruta och jag dampar löst. vet inte vad jag ska göra. tillslut så springer jag in i närmaste klassrum, där jag trodde det fanns en lärare.. där dom självklart hade lektion. jag kutar in, börjar skrika o gapa. alla börjar as garva, och lärarn tror inte på mig. sandra kommer efter och vi står där och försöker förklara vad som hänt. vattnet är fortfarande på.. tillslut tror han på oss och följer med in, där hela golvet var täckt med vatten. han får iallafall av kranen och ringer till vaktmästarna.  hahahahhhha, fyfan inte så rädd jag var.   pinsamt pinsamt pinsamt. men rätt kul hahha

man ser inte vattnet så bra på bilden men..








17:04

mötte upp sandra, och vi gick till ica, köpte en colaburk och en mini mörkchoklad. sen gick vi till skolan. där ett nationellt prov i biologi i 2½ timmar väntade på oss. gick otroligt nog rätt bra för mig, kunde en hel del kändes det som. sandra raringen svarade bara på 2 frågor. efter provet så klippte vi jockes hår. blev riktigt snyggt, nu är hans kaluffs som fyllde en hel papperskorg borta och skallen är sommarfresh. imorn har vi redan fått nya klippnings beställningar, hihi! lite lektioner och så. sen tog SANDRA OCH JAG sällskap hem. jag kom hem och har fixat ett litet mobilsmycke. snart är det match på ip. men tror inte jag ska vara med och spela, hälsan är inte på topp tyvärr.

som jag sagt i något tidigare inlägg så har jag pimpat mobilen. så jag tänkte bjuda på en före&efter bild.


helg bilder





BILDER KOMMER

 jag har faktiskt en del rätt roliga bilder på min kamera, som jag tänkte dela med mig av. men tyvärr råkade jag knappa lite fel på min kamera, så nu går det inte att lägga in bilderna i datorn. klockan är väldigt mkt nu så jag får fixa det imorn, hoppas ni kan bärga er. mahahaha kissses / ceccc ♥

ny vecka

jarrrrrrrrrrå. måndag och dax för en ny vecka. började inte så bra, eftersom det vart försovning.. inge smink och förövringt as skabbig, men spelar roll på vår skola? nehhh. sandra älskling är för rolig. hon gör verkligen dagarna. eller det gör ju jag med.. eller vad säger du sandra? hahaha
- tooomasssss  (sandra fattar)

efterskolan gick jag hem kollade på the tyra banks show och toppmodel, samtidigt som jag pimpade min utslitna mobil, nu är den söt som socker och otroligt sommar taggad. blev match med skyllberg mot kif örebro vid 7. vi förlorade med 2-1. jag gjorde iaf ett mål. men det märks att min kropp är utsliten, jag borde brejka ett tag, snart kommer jag få ångra att jag körde på stenhårt och sket i kroppens varningar. nu sängen och så.  

nu håller jag verkligen tummarna för mig själv, hoppas verkligen jag har turen med mig, allt känns så rätt! men.. vågar inte hoppas på så mycket längre. rätt vare är så ändras allt. och jag blir lika jäkla besviken som alltid.

lördagkväll + söndag

efter ett rättså tråkigt mopperace, så gick jag och mötte danne. gick en promenad & sen kollade vi lite film.  senare gick vi till joel där brudarna och lite andra grabbs var. vi gick vidare till ica köpte en pommespåse och bearnessås (stavning?). hem till vicky däre självklart var party. jag sara tove o sandra vräkte påsen med pommes på några minuter.. så mums! umgicks med folket och så. sen så gick sara och sandra hem. och håll i er, jag skäms. jag stannade kvar..

haha aja iaf. vi gick vidare till björn där vi hade "efterfesten" haha som varade till typ 7 för min del? ingen natt sömn här inte.

iallafall då gick jag hem till sara o sandra som låg o sov. dom skulle lämnat dörren öppen, men när jag kommer och ska gå in så är den låst!!!!!! för pinsamt. jag hade inget batteri på mobilen och stog kl. 7 utelåst. jag fick gå runt huset och knacka som en dåre på deras fönster. de öppnade efter hundra år, hahha? då klädde jag av mig och sov i en timme. sen vare upp och hoppa och hallå hemma match. läktaren på ip var nästan fullsatt av våra FULLA fans, som härjade som dårar. jag mådde skit, kände mig typ grön i fejan och spyfärdig. fyfan för att må sådär.. vid halvlek drog alla typ, de gick bl.a och la sig i masses bil och sov. lite små synd eftersom att vi ägde 2:a perioden. jag hängde 2 mål och tovsan 1. 3 poäng catching, bra tjejor.  duscha, hem till sara o sandra äta och slumra lite på soffan. senså packade jag mina grejor och mammi kom o hämtade mig, somnade på direkten, kanske? typ 4-5? sov kvällen ut.

stort tack för att jag fick sova hos er mina älsklingar, men ert hem är mitt hem, mitt hem är ert hem right? ;) systrar som vi är. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

lördag 13:01

cha cha bloggen.  sara sandra och jag duschade tillsammans för en liten stund sen. och nu ligger jag här i sängen. snart ska vi fixa oss. jag lovade marcus igår att jag skulle städa hans lägenhet, så jag får se om vi går dit sen såatt jag kan hålla mitt löfte. vid tretiden så blir det att kolla mopperace i strandparken. och senare?  inga planer ännu : )

kvällen igår: sandra o jag gick ut, och tänkte vi skulle dra till björn där alla var, men vi fick ju inte komma in. så vi satte oss utanför bellas och åt en tröstpizza i sällskap av masse. sen fick vi som tur var komma in hos björn iaf. där vare fullproppat med hockeyfolk. när matchen var slut gick vi alla ut. drev runt lite, satt utanför bellas och så o då kommer självklart polisen också, blev värsta cirkusen när sanna fick ryck på dom. hahah! sen gick jag danne sandra masse oskar jocke mattson marcus sanna hem till marcus :) chillade lite. vid fyra tiden gick jag och sandra hemåt.

inatt fick jag något fel i min fossing, har nog aldrig haft så ont. det har dunkat och ja gjort så ont som det någonsin går. kunde knappt andas eller ligga still. så tillslut vart jag tvungen att väcka sandra som tog fram  2 ipren tabletter till mig. somnade lungt tillslut.


videoblogggg

 hahaha jaja nu har vi taggat och jag har gjort ett jätte seriöst videoinläggg. jag orkar itne lägga in det själv, men sara har lagt in det! så luta er tillbaks och njut. det här vill man INTE missa. ->

http://ssarajohanssons.blogg.se
http://ssarajohanssons.blogg.se
http://ssarajohanssons.blogg.se


friday

hahaha igårdagens inlägg skrev jag att jag fick äran att ligga imitten i sängen när vi skulle sussa. men inatt fattade jag att det inte var äran allste! en stor hård skarv har jag legat på hela natten, knappt fått mig en blund, vilka busar att lura i mig det alltså. men inatt ska jag inte gå på det. dom ska allt få igen!

vart inget kl5 imorse heller utan vid sex tiden pallrade vi oss upp. fix & skolan. vädret såg ut att bli  riktigt fint där ett tag men sen så böjade regnet såklart. lite synd eftersom att kvällen kunde blivit riktigt nice.. gick till stan efter skolan. där köpte jag nytt läppstift: ljusrosa vi letade även efter något aprikos/orange färgat läppstift. men det fanns inte någon stans. vi köpte godis och gick hem. satte på en film men slocknade typ direkt. nu är jag vaken igen och funderar på kvällen. sandra ligger fortfarande brevid och snarkar. ska väcka henne och sen tror jag väl det blir fix. hoppas på lyckad kväll och ingen fortsatt disss. någon som tar åt sig? finns en som borde iaf..     :(  hör av er 0768955522  / ceciliah ♥ 


seriepremiär&flyttat

 jarrrrrrrrrrrå. skolis först då, hem äta umgås lite med morfar och sen skjutsade han hem mig till mitt nya hem ( fram till söndag iaf ) där blev det lite snack och sen bar det iväg till östansjö för att spela match, seriepremiär för den delen också. så lyckad match inte för min del, men resten av laget var superduktiga. vi vann med 4-0. underbart att börja första matchen med vinst" sen blev det hem till systrarna j. vi duschade och åt, nu sitter vi här ny shawade och myser. jag har fått äran att sova i mitten. för mys! dax för bingen upp imorn kl. 5

puss på bästa sisters                  & harebra /  c

världens bästa systrar!

sicken tur jag har alltså. hela kvällen har jag gått och grubblat på vart jag ska sova i helgen. mamma och pappa ska till skåne och syster ska till sin pojkvänn. så helt själv vill jag inte sova hemma. och mamma är ju så otroligt överbeskyddande och rädd. så jag tror inte änns hon låter mig sova helt själv i huset. haha! men jag tänkte ju då sova hos någon annan. ingen bestämd eller ngt? bara att jag skulle sova någon annan stans, hahah för knäpp. jag sa till mamma att jag fixat någonstans att bo i helgen. vilket jag inte hade? så på typ ngn timma var jag tvungen att fixa en på riktigt alltså. tusen ideér och tankar har gått igenom mitt huvud. ett tag tänkte jag spamma på msn, skicka in en sovplats sökes anons i tidningen och ja.. det mest allra konstigaste grejerna. som tur var slapp jag ju bli hem lös. eftersom att jag är vänn med världens bästa systrar. sara och sandra! dom låter mig bo hemma hos dom från torsdag-söndag. fyfan jag gråter av lycka. imorn ska jag köpa presenter till dom. tack för att ni finns brudar. men som sara sa: vi är ju som en stor familj  ;$ <3

lite reklam för bästisarna nudå!
sara: http://ssarajohanssons.blogg.se/
sandra: http://sannnnndra.blogg.se/


operation dagsverke & 1timmas shopping

någon värst sovmorgon fick jag tyvärr inte, eftersom att min virriga morfar ringde vid halv 10 tiden imorse,. men det kanske var lika bra? jag gick upp, åt lite och började damma,damsuga och fixa i mitt rum.  operationdagsverke idag. - vilket betyder att man ska tjäna ihop en hundring och sen ge det till barn i afghanistan såatt de kan få utbildning och sånt. för att få min hundring av mammi så städade jag mitt garderobsrum. garderoberna har sett ut som en ända röra i flera veckor nu så.. absolut! det var dax.        rätt dålig bild. men ni ser kanske lite skillnad?


sen vid 12:tiden så skulle pappa och lovisa in till örebro för att syster skulle ta bort tandställningen. så jag passade på att få skjuts till marieberg. på med mjukisdress & knut på huvet, osminkad och allt. hur skönt som hellst! nästan inge folk och så. men jag hade tyvärr inte alls mkt tid på mig. ca. en timma. trots den korta tiden hann jag allt hitta lite småttt. :)

aprikosfärgad topp - ginatricot 129:-
t-shirt - ginatricot - 99:-
röd/vit tröja - ginatricot 149:-
stor grå/gul/vit t-shirt - cubus 179:-
silvriga gladiatorsandaler - cubus 129:-
smycken - ginatricot


21.54

träningen förut, var den första träningen tillsammans med skyllbergstjejorna sedan vi slagit ihop träningen en gång i veckan. gick bra! och det var tusen gånger roligare med mycket folk på träningen. det visade sig att jag hade rätt mycket matcher nu här i någon vecka framåt. ( ifall ja nu får spela alla. men det tror och hoppas jag väl? ) det blir nog väldigt intensivt och tufft isf.. får inte slita ut kroppen alltför mycket.

- 7/5 torsdag match med askersund mot östansjö
- 10/5 söndag match med askersund mot ösk söder
- 11/5 måndag match med skyllberg mot kif örebro
- 12/5 tisdag match med askersund mot sturehov
- 14/5 torsdag match med skyllberg mot mullhyttan
- 15/5 fredag match med askersund mot gsbk/kopparberg

kom hem och duschade, kollade lite tv. skulle limma på lösnaglar, men självklart hade limmet torkat? så det gick ju inte. blev att checka lite tv och läsa bloggar. nu är klockan sent, men det gör inget, för imorn är vi minsan lediga nästan, vi har operation dagsverket, men arbetstiden imorn bestämmer jag ju alldeles själv. mhihi det känns underbart! funderar nästan på att dra till örebro en sväng imorn också. kanske någon som vill göra mig sällskap? vore mycket trevligt! slut på bladder. nu ska jag kika lite gamla andra avenyn avsnitt och sen sängen.


jag vill vara busig,glad och kär just nu.   ;$ ;$


tisdag

tisdag och åter skolan, efter ett skönt ''lov''.  när jag kollade ut genom fönstret imorse så var vädret inge kul. regnigt och så! så det fick bli mjukisdress och slarvtofs. när jag kom till skolan så var det nationella i matte, helt bortglömt så det kändes rätt jobbigt. och ja.. inte gick det bra heller.  fy sjutsingen. jag tror jag gjorde 3 tal på hela provet? men rästen av dagen gick bra. nu har jag kommit hem från skolan. sitter bänkad framför the tyra banks show och äter lite körsbärstomater.

hela jag känner mig konstig, jag känner mig fett jobbig mot alla? horoskopet jag läste förut, tycks tyvärr inte stämma. där stod det minsann att jag mådde topp, skulle få igång kärleken idag och en massa andra braigt. men vi får väl se..- än är inte dagen slut :)  

nu är det minsann fotbollsträning som gäller. sen håller jag tummarna för en trevlig kväll! hörs senare  ♥ / ceciliah

tagg till tusen


som jag tidigare sa så har jag fotbollsmatch ikväll. jag har lallat runt här hemma och fokuserat. jag känner mig otroligt taggad, hoppas min insats ikvällens match ligger på toppp!     och kom ihåg: vallen kl.7           :)

UPPDATERING OM MATCHEN!  skyllberg vs. ösk söder 1-1 och jag gjorde målet jippiiiii

tillbaks.


nu är internet fullt fungerande och jag är tillbaks här på bloggen hellt full laddad! tänkte berätta lite vad som hänt under tiden jag vart borta.

onsdag 29/4- skolan och marknad med sandra älskling, på kvällen blev det grillning, vattenpipa o sånt hos björn.

torsdag 30/4-  valborg, skolan, sen kom brudarna hem till mig och vi fixade oss. tog bussen till skyllberg och var där nästan hela kvällen. riktigt mys. sara tove o sandra åkte med masse hem vid kanske 12? jag stannade och trodde skjuts skulle fixas ändå. men ickesanicke, ingen som var kvar hade skjuts. så vid 1 fick vi pallra oss hemmåt. från skyllberg mot askersund. långt,kallt,kålsvart och livsfarligt gick vi där på sidan om riksvägen som var full med långtradare och sånt. men vid halva vägen vågade jag inte mer. så jag ringde masse som vart kvällens räddare! han hämtade mig och körde hem mig till vicky. vart en kortis stund där hem och sängen vid ½3.

fredag 1/5- sara och sandra kom till mig vid halv 11. vi låg och stekte i underbara vädret hela dan. på kvällen fix och sen grillning hemma hos viktor. sen stack sara sandra o tove. så jag följde med hem till vicky. danne kom dit också. så elvira danne jag o viktor tog oss en runda runt stan. elvira åkte iväg med raggar bil och danne&viktor följde mig hem.,

lördag 2/5- städade lite och så, sen kom elvira och hämtade mig, åkte till vicky och solade med lite folk. tbx hem med henne o alex. gjorde tårtor städade lite mer och fixade allt. sen rullade det in folk. som ville fira mig, hihi :)   en riktigt trevlig kväll med bästa människorna. tusentackkkk.  sist kvar var johan o danne. vi kollade tv. sen drog johan och jag o daniel checkade lite mer film och sussade.                                 <3

söndag 3/5- blev att gå upp o duscha, sitta ute en stund innan danne åkte. när han åkt städade jag lite, somnade i soffan. vaknade o gjorde mat, somnade vid 7 på kvällen.

måndag 4/5- upp halv 11. och har sovit sen kl. 7?  hur trött måste jag inte varit? men nu är jag pigg och har packat upp lite väskor. men annars så har jag bara kollat tv hela dagen, taggat för att skolan börjar imorn igen. ikväll är det match på skyllbergsvallen kl. 7 om någon har lust och komma o kika :)

ngra bilder från lördag:






RSS 2.0