hela min dag

 sorry för den dåliga uppdateringen men jag har tyvärr haft viktigare saker för mig, detta tillexempel

fixat nya naglar, gjort inköps lista, handlat en massa saker tills imorn, solat  och fixat hur mycket som hellst. taggade tjejer är vad vi är!    

kom hem för en liten  stund sedan och nu ligger jag här. kan inte låta bli att småskratta för mig själv. vilka desperata människor det finns, att folk vill tigga o be.. haha ja pinsamt är vad det är.

på tal om bättre grejer, mina nya fina naglar. älskar dom!

torsdag

tja, tog bort inlägget jag skrev imorse. tyckte det lät så töntigt. haha, men idag har jag typ kollat på tv och så. var nyss nere på stan med mamma, köpte nya tippar som jag ska sätta på nu. visar resultatet senare.

ändrat

det blev lite ändrade planer nu här på kvällen,  vi var iväg och kollade på innebandy. och sedan skulle tove vara med jonas. så jag gick hem och tänkte att grabbarna skulle komma. men ingen kom, så jag började sms bomba jocke.. nu loggar han in på msn och berättar att hans mobil är paj, och att dom dragit hem. så nu lär jag ju få sitta hemma ikväll igen.  lite surt faktiskt, fast ändå rätt skönt. jag tror fasiken jag ska börja packa lite.. eftersom att jag drar till london på torsdag, nanana. fett glad" men vi får se ifall jag orkar.     nu säger jag godnatt till bloggen iallafall. puss

dagens inköp


denhär fick jag med mig hem från stan också, en skit söt tunika.  grr!  thanks mammi.

fika med mamma

sådär, nu har jag fixat mig litegrann och ska åka ner till stan för att ta en fika med mamma. ska bli så skönt att snacka med henne om allt. min mamma är bäst i världen!  senare kommer tovetott också, och då står detta på listan
- planera, planera & planera
- kolla på innebandy
- ätaaaaaaaa
- filmkväll med grabbarna




närbilder

höst promenad



det vart en riktigt härlig promenad med svea förut,  det var kyligt men ändå så kunde man njuta utav solen löven och allt annat höst-vackert.    vi lekte och kastade boll och hade det as mysigt. bara vi två, lillasyrran och jag.  hihi  ♥

tagg

sounds great i think!


godmorgon

klockan är bara tio. och jag har redan hunnit med både frukost och massa städning. känner mig så himla glad, kankse är d et de fina vädret? jag vet inte.   men bra äre iallafall. så nu ska jag dra på mig kläderna och ta en promenad med svea bäbis! har inga mer planer för idag, så  ring ifall ni har ngn idé.


idag har jag:

◊   badat med brudarna

◊   gått typ en mil

◊   tackat nej till en skidresa till italien :(

◊   lärt mamma logga in på facebook för typ 104657 gången
◊   kollat på tv

 

roligt inlägg va? haha.   har sjukt tråkigt.  nu ska jag kolla på mitt älskade riverside


the way you make me feel


alltså jag vet inte vad, jag har gått och tänkt på denhär låten hela kvällen. vet i sjuttsingen vad det är med mig. men inte är det några dåliga vibbar iallafall. det känns verkligen som att mitt liv leker just nu. det kan inte bli bättre!   hoppas verkligen det fortsätter såhär nu..         ♥

mobil bloggning.

tja, är hemma igen efter att ha vart i örebro hela dagen. sitter i soffan och kollar på tv. är helt slut! vi har badat som dårar, riktigt kul. eftersom att det är något man gör så sällan nu när man blir äldre. ja men sedan duschade & bastade vi, och gick upp på stan. har letat som fan efter lite hemliga saker. * men hittade tyvärr inget. sedan åkte vi hem. och nu är jag här :) haha. orkar inte hämta datorn nu, men det blir mer skrivet efter andra avenyn. puss sålänge.

g-vik tagg


har så förbaskat tråkigt, så jag satte ihop lite grejer som jag måste ha med mig imorgon till örebro. jag och tjejerna ska nämligen bada, haha! sjukt rolig grej alltså.   så nu äre bara att tagga.  puss


HAHA

Try JibJab Sendables® eCards today!

roade mig med att göra en halloween film till mamma och hennes kompisar,  söta tjejer va?

seg måndag

gud så seg den här måndagen känns. nu sitter jag på golvet i mitt nystädade rum, har tänt en massa doft (honungs lukt, min favvo)   och lyssnar på sean paul. faktiskt rätt avslappnande. men jag känner att jag kan inte sitta här och glo hela kvällen, det är fasiken på tiden att något händer. så lite senare så ska jag nog träffa viktor&carl.  jag har en så jäkla rolig grej som ni bara måste se.. jag har kanske sett denna en miljon gånger nu?! och jag skrattar tills tårarana kommer varje gång.  check this out

http://sendables.jibjab.com/view/nxJMMVqyfBZWDcYn


halloween klädsel


idag har jag endast hunnit med lite städning och sedan planering.   jag och tove har nämligen planerat klädsel till halloween, det är ju snart så.. man måste ju vara redo med en cool outfit.  vad vi ska klä ut oss till säger vi inte. så ni får se när det närmar sig,   kan ni gissa?

min helg

fredag: efter praktiken skjutsade mamma mig tove och josefin till min sommarstuga i åsbro! ( anledningen till varför jag inte sa vart vi var får ni veta längre ner )  vi åt mat & kollade på en film. sedan somnade vid 10-halv 11. super mysig kväll.

lördag: började med att vi gick upp, åt frukost & tog cyklarna o åkte iväg till min farmor och farfar, där vi duschade och fikade.  åkte tillbaks och tog en pizza på vägen. sedan sov vi en liten stund inanna det var dax att börja fixa sig. sedan kom det massvis med folk, och massa partaj!  därför ville jag inte säga vart vi var, för då skulle säkerligen det komma oinbjudet folk! en underbar kväll med mina bästa. några sov kvar och några drog. vi drog väl oss till sängs vid 3-4 tiden. efter att grabbarna skrämt skiten ur oss. haha,  puss!

söndag: vaknade och åt frukost med brudarna. grabbarna sov fortfarande och sov, så vi började städa, något som verkligen behövdes (!)   det tog några timmar kan man säga, grabbarna åt lite och sedan drog dom hemåt. vi fortsatte städandet. åt och kollade på film, tills våra föräldrar hämtade oss.   åkte hem och umgicks med mina kusiner en stund, sedan duschade jag och drog upp på innebandy med tove,  men båda var för trötta. så vi kände oss tvunga att dra efter två perioder.    gick hem och somnade nästan direkt.




zzZzZz

JAG LÅTER BILDEN TALA! JUST NU ORKAR JAG VERKLIGEN INTE BERÄTTA NÅGONTING OM DEN OTROLIGT SKÖNA HELGEN.  KLOCKAN ÄR KVART ÖVER SJU OCH JAG SKA SNART GÅ OCH LÄGGA MIG. IMORN KOMMER ALLT!


hemlig trip

ska bara berätta att jag josefin och tove är på en hemlig semestertrip. vi säger inte vart vi är..   jag berättar allt om torsdag fredag lördag och söndag sen när helgen är slut.   haha hoppas ni klarar er!   puss

onsdag

haha morgonen börjar ju bra, kommer in med tåget till örebro. och ska ta cykeln till praktiken. haha då har jag slarvat bort nyckeln. så.. ja det var bara att börja traska, och mitt nylockade hår förstördes totalt utav fukten i luften. typiskt typiskt mig.  sedan rullade det på bra resten utav dagen.  lunchade med rebecca förut också. härligt att träffa henne igen.     morfar hämtade mig vid 5, och skjutsade mig till åsbro. där väntade tove josefin mamma och lovisa. vi satte på värmen bäddade sängar och lite sånt.   åkte hem, nu har jag duschat och ligger o kollar på bonde söker fru.   sedan tänkte jag sova. måste vara pigg imorgon.
¨
vi får höras när jag är hemma imorgon. puss

tisdag

direkt efter att jag skrev förra inlägget så somnade jag på soffan. vaknade igen vid 6. då käkade vi & så. sedan har vi kollat på massa tv resten utav kvällen. nu är klockan mycke och jag måste sova. det är tufft att praktisera. puhhh! tur att jag trivs så bra. 

godnatt sötnosar

hos m&m

fick sluta tidigare på praktiken idag, runt kvart i 2. då cyklade jag bort till södra stationen och tog tåget till kumla, morfar hämtade upp mig på stationen. och nu är vi hemma hos dom. mormor jobbar än sålänge och morfar tog sig en promenad, jag ska kolla på tv och äta bullar.     hör av er ifall ni vill ses. puss


läskigt!


en sådan här jäkel var inatt utanför vårat hus och bröt sig in i anders bil (anders är syrrans pojkvän). snodde sterion och grejjer. fyfan, det är ju sjukt. att det finns sådanna idioter. och tänk att det liksom var precis utanför huset. där hela familjen ligger och sover, jag önskar nästan att jag vaknat av den krossade bilrutan så att jag kunde springa ut och ta fast tjuven. åhhhhhhhh jag kokar nästan.

BÖRJA JOBBA OCH KÖP DIG EN EGEN STERIO FÖRIHELVETE

puhhh

förta praktikdagen gick toppen! min handledare micke var skit schyst, så jag tror veckan blir as bra. började vid 10 och slutade vid 5. då tog jag cykeln till stationen. och då gick inte nästa buss förns om typ en halvtimme. så jag fick sätta mig och vänta. kom inte hem förns vid halv 7 typ. lite segt men.. nu har jag tagit mig ett bad och så. kollar på grannfejden. vilka jävla puckon dom är! hahha, alla bråkar om så töntiga saker. ska kolla klart och sedan sova. godnatt!

första dagen på praktiken

godmorgon, sitter här och glor på nyheterna. mamma ska strax skjutsa in mig till örebro, där jag ska praktisera. första dagen på praktiken idag så.. ja jag är lite nervös faktiskt.  men jag är på en bra salong. så det ska nog inte vara några problem.   


nya hojjen

´
när jag kom hem så kom jag på att jag har praktik imorgon, och min salong ligger inte vid stan direkt. så mammis fick en idé om att vi skulle köpa en cykel som jag kunde ha stå i stan. så jag klickade in på blocket och kollade lite, hittade en billig pärla på en gång. så mamma ringde till gubben och vi åkte dit direkt. provkörde och lite sånt, sedan betalade vi och jag fick cykla hemåt.  ett riktigt snabbköp.    checka bilden,  visst ären okej?!

 bara 300:- 

fotbollsavslutning

sådär,  nu ska jag dra på mig lite kläder och sånt. sedan bär det av ner till hotellet där vi ska ha fotbollsavslutning med askersundslaget.  vräka tacco buffé ska vi göra också! det bästa utav allt..  mmmm  höres ikv

kumla bilder

  tack, alla som gjorde kvällen!


degardagen

jag och josefin vaknade någon gång vid tio, när mamma och pappa sprang runt i huset. mormor&morfar kom också och med deras gagg kan man inte direkt somna om. haha! så vi gick upp och åt frukost. sedan slog vi på en film. nu har josse åkt och jag ska duscha. sedan städa mitt rum. wihoo

lördagkväll

vi kom hem från skogen, duschade och sov. sedan kom brudarna och det var dax att fixa sig.  färdigpiffade o så skjutsade mamma oss till kumla. där drog vi hem till nilssons (robin&jonte) massa nice folk, gitarr och allsång och sånt, så kvällen vart absolut lyckad! tove och lovisa drog hem lite tidigare. men jag och josefin stannade och tog bussen hem 20 över 2.  fast vi höll på att missa den, så vi fick typ springa och stoppa den. xD lite pinsamt. sedan sov vi hela vägen till askersund. hoppade av bussen och gick hem och la oss direkt.

MEN EN RIKTIG TOPPEN KVÄLLL!     bilder kommer senare´.

älgjakten

efter att vi suttit i tornet i någon timme så händer detta. så sjukt kul. vi var dom ända som inte hade gevär och det var vi som såg älgen. snacka om att alla andra jägare var avundsjuka.

sedan vart det korvgrillning och fika. innan vi fortsatte med jakten, och då fick jag och tove dreva. vi gick ju lite vilse såatt vi hamnade i ett träsk, hahaha! och jag plumsar ner där. så isvatten ända upp till låren hade jag. lagom skönt att gå runt med.  det vart tyvärr inte någon älg skjuten idag. så vi åkte och köpte varsin godis påse och drog hemåt.  jägar examen i vinter!



bloggning från skogen

godmorgon, nu sitter jag i ett jakttorn med tove mitt i skogen. vi har suttit har i snart en timme och än sålänge har ingen älg visats sig. det är fint väder och allt så snart får dom fasiken ta och röra på fläsket så vi kan få se dom lite. skriver mer sen. trevlig helg skjut en älg ;) haha

GISSA VAD?

gissa vad jag och tove ska göra tidigt imorgon bitti? haha, ni kommer aldrig kunna tänka er detta. bäst jag berättar innan ni spricker av nyfikenhet. *  

VI SKA JAGA ÄLG!!! WIHOOOO.  SÅ ALLA ÄLGAR, SE UPP FÖR OSS IMORGON.


efter skolan/ kvällen



efter skolan idag tog jag tåget tíll hallsberg, jag och linn satte oss på ett fik och drack massa varm choklad eftersom att vi frös som in i helvete. sedan tog hon bussen hem och jag mötte upp mamma tove josefin och lovisa. vi gick till polisstationen för att fixa pass till mig. och sedan vidare mot marieberg. shoppade lite och så. för min del blev det ett par manchestertights & ett par jeans, silvershampo & ett par skit sköna ''tofflor'' som jag kan ha på mig nu när man är frisör hahah (h)      kom hem, drog på myskläder och gick iväg till tove. där käkades massa mat och kollades idol  tillsammans med tjejerna o anders&jonas.   nu kom jag nyss hem. hur skönt som hellst med tidig fredag.  ska strax lägga mig i sängen och läsa ut boken som jag håller på och läser.   sedan sova.
godnatt

he he


såhär söt vart jag med luggen,  slängde i lite löshår imorse också. eftersom jag är så himlans ovan med den korta längden,  men det syns ganska tydligt vart mitt eget hår slutar tyvärr. men så äre!  såhär ser jag ut idag alltså, och jag missade första bussen också, så nu väntar jag på nästa. snart dax att dra. puss


torsdag


skoldagen idag har bestått utav en fn-temadag. vi har fått gjort små arbeten i grupper hela dagen. har väl vart rätt okej! 

och sedan efter skolan gick jag till salongen och klippte mig. mitt hår var så jävla slitet. haha det var typ som slajm/tuggummi. så alla frisörer fick typ kolla och känna på mitt hår, för att känna hur det kändes när peptidbindningarna och skiten var brutna. lite pinsamt också.    ca 1 dm fick hon klippa av på längderna. och  sedan klippa upp hela håret! och sedan det ända valet jag hade med håret framme vid ansiktet var att klippa hellugg hahaha. jag som hade sparat så länge, snyft*    så nu ser jag ut som någon gubbe i abba typ.  men ja, jag orkar inte ta bild eller så idag, eftersomatt jag inte fixat håret. förhoppningsvis imorgon.   :D


onsdagkväll

tjulululu, seg som sjutton är jag. (som vanligt) var i skolan som vanligt, sedan åkte jag hem. tove, josefin o lovisa kom hem och vi tillsammans med mamma ut till åsbro, för att kolla och planera lite i sommarstugan.  sedan åkte vi hem igen och fikade en massa. mysigt!   har även hunnit färgat bort lite utväxt på mig själv och ätit en ordentlig portsion med kvällsmat.,  nu ska jag lära mamma lite mer med facebook. vi får höras imorgon igen.



bilden har inget med inlägget att göra direkt,  tänkte bara göra inlägget lite roligare med en bild!

fullt upp

här hinns det visst inte med att blogga.  idag efter skolan åkte jag och syster direkt fram på stan och köpte färg.  sedan åkte vi hem och slingade hennes hår. (röda & ljusbruna slingor) sååå snyggt. funderar starkt på att göra samma sak, men vi får se..  hihi. sedan nu så har mamma skjutsat mig till kumla, så just nu sitter jag hos mormor och morfar. dom sover, medans jag sitter uppe och gör musik-läxan -.-   fast som tur är så är jag strax klar och kan sova. imorgon får ni bättre bloggning o  BILDER :D   godnatt

svenska

tjao, sitter på svenskan. och vi ska skriva en roman om oss själva. någon som vill hjälpa mig? för jag kommer ingen vart..   ronja är med oss i skolan idag!   haha. nu kurrar magen ordentligt, tur lektionen snart är slut.. asså ja jag tror fasiken vi satsar på en cheeseburgare idag. mums.   hörs efter skolan. puss

AJ AJ


aj faaaaaaaaaaaaaaaaaaan!! cecilia gjorde nyss något jätte dumt. jag stoppade fingret i eluttaget när jag skulle koppla in en lampa, tänkte inte ett dugg på det man fick lära sig på dagis. haha! smartskaftet själv.   och ja,.. jag fick en ganska liten stöt he he.  det bultar i hela fingertopparna, FORTFARANDE. och det var ju några minuter sen. detta ska jag aldrig i mitt liv göra om igen.  buhuuuu    :(

SKOLTRÖTT

trots att vi började en timme senare var jag hur seg som hellst när jag kom till skolan. vi hade matte första och gud.. trodde faktiskt jag skulle somna. men så fort den var slut drog vi frisörer iväg till mc donken och vräkte i oss. skit hungrig så vipps hade jag gluffsat i mig en big mc meny. tyvärr vart det för mycket, proppmätt vart jag! vilket gjorde att jag fick skit ont i huvudet och magen. så jag tog första bästa bussen hemåt. och sket i svenskan o engelskan. somnade bums på soffan, och vaknade inte förens kl. halv 5. nu har jag skruvat ihop 8 st lådor som mamma fick med sig hem från ikea igår. ska plugga matte en sväng nu också, för imorgon är det matteprov som gäller. åh jag orkar inte med skolan mer.  ge mig lov nu!!!!!!


såhär kan det se ut när FR09 invaderar donken. älskar tjejerna!

hemma igen


nu sitter jag o kollar på ensam mamma söker. kom hem från hallen för en en liten stund sedan. grabbarna var duktiga och det slutade med vinst! nu ska jag göra mig en räksmörgås och sedan kolla tv hela kvällen. godnatt

surpuppan

skit söndag, fyfasiken! hatar verkligen att sitta en hel dag, inte göra ett skit och bara vänta på att det ska bli en ny tråkig skolvecka. i die.   känner mig som en riktig surpuppa idag med. precis som johan säger att jag alltid är.  det här är enda gången du har rätt. ska snart dra på mig min nya mjukisdress och sedan pallra mig iväg till tova. vi ska vidare till närlunda hallen för att glo lite innebandy.  och nu jäklarns vart jag sugen på naturgodis också. får väl springa förbi ica sen.    skit skit skit skit skit dag! :@

s.i.k avslutning


fixade oss och drog ner till hotellet där det var fotbollsavslutning med skyllberg.

välkommsdrink, vi åtta som var där skålade för världens bästa damlag

systrar

toalett besök

tjejerna.

efter god mat så kollade vi allihopa(sik dam&herr)  på sverige-danmark, efter matchen vart det dans. bugg med herrarna. haha! en helt underbar kväll. tack för tiden med skyllbergs damlag. tyvärr är det över nu.. men våra minnen och allt.. det ska aldrig glömmas.  v i  ä r  b ä s t

lön


vaknade lördagmorgon, tog en dusch och gick fram på stan med mamma.  vi fikade och sedan fick jag kolla ut vad jag ville ha som lön efter att ha varit läxhjälp till syrran. valde dessa 5 par skor, en 500-ring och ett par andra skor som jag ska beställa.   tack mamma ♥♥

hm beställning


haha efter att ha shoppat i örebro hela fredagen så hade jag fått hem min beställning från hm också, haha mycket på samma gång. men inga fel med det!

mössa,halsduk,pannband,blus,topp,trosor,baströja,mjukisdress,ringar grrrr ♥

fredag

efter att ha shoppat en hel eftermiddag i örebro, så var jag helt slut och kände verkligen inte för att blogga. kvällen tillbringades iallafall med ronja och albonita sötisarna!  fast jag drog in typ vid 11 tiden eller något. så seg alltså, och då somnade jag i soffan typ dirr.

fredagens shopping

jeans m nitar - kappals barn avdelning 179:-
nitväst - cubus 199:-
bas t-shirtar - cubus 2 för 149:-

stickad - ginatricot 199:-
sammetsskor - hm 149:-

jacka  - lindex barnavdelning ca. 400:-

peace långkalsonger - lindex barnavdelning 79:-


godmorgon


sådär, nu är det dax att dra till bussen & skolan. ska shoppa lite efterskolan, så vi hörs när jag är hemma igen. puss

GE MIG


alltså, jag sitter här helt galen.  jag bara ska ha en pälsjacka!!!!!!  fyfasiken, tänk att ha någon av dessa skönheter?! tyvärr får jag sikta in mig på någon lite billigare variant, måste hålla budgeten nivet.  stan imorgon efter skolan iallafall. ring ifall vi ska ta en fika eller någe.   ♥

suck

förstår faktiskt inte hur jag kan vara såhär trött. tove har vart här en sväng, men båda höll på att somna så.. haha! nu tänkte jag (trots att jag är så förbaskat trött) fixa lite på min nya övervåning, sedan städa mitt orginalrum och sen plugga samhällskunskap. duktigt!    hoppas jag blir klar snabbt såatt jag kan lägga mig i sängen såfort som möjligt. 

klippte & rakade klart min vertikal idag, så bilder kommer på det senare :D

datakunskap

sitter på datakunskapen nu, somnar strax. hade narutkunskap innan, och fyfasiken vad segt! vill bara hem hem hem. men det är ett tag kvar. jag har frisörteknik innan dagen är slut också. 

tänderna värker som bara fan,  inte änns värktabletter fungerar.   men nu ska vi göra någon jävla undersökning.. sämsta humöret alltså.   ses sen

malaysia, here we come

wihoooo, den 26 mars bär det av med familjen + familjen stjernström till malaysia! ska bli så sjukt kul alltså. och nu sitter jag och kikar på hotellena, ( vi ska bo på massa olika )  jädrans fina. så jag tänkte visa lite nu!

första 2 nätterna : hotell orchard -singapore

3 nätter : dorsett regency hotell -kuala lumpur

1 natt : equatorial hotell -melacca

1 natt : timotel -nersing
HITTAR INGEN BILD

7 nätter : beryaja tioman island resort -tioman


längtar som sjutton!         (tryck för att se större bilder, endel har dålig kvalité)




:D

sådär då var jag återigen hemma, tänkte berätta lite om dagen.

hade frisörtektik på morgonen, sedan lunch. då gick jag och albonita till södra för att träffa tony (från vår gamla klass) och hans kompisar. blev en snabbis, eftersom attt vi började nästa lekton sen, alltså musik. när vi kom in på lektionen visade det sig att vi inte hade någon lärare och att vi istället skulle göra en jättelätt hemuppgift. så då slutade vi alltså,   jag albonita och rebecca drog upp på stan. kikade i några affärer och så. fick med mig supersöta underkläder ifrån hm. grrrr!    sedan sa vi hejdå till becca och vi gick vidare mot engelbrektsgatan. där jag skulle snacka med min handledare till praktiken. gick vilse i stormen, och ja .. det var mycket längre än jag trodde. tillslut kom vi fram. men då var han inte där, så vi fick sätta oss på max vid behrn och äta en pommes sålänge.    gick dit en halvtimme senare. och då var han där,   supertrevlig. så jag tror det blir alldeles perfa!  tog en buss till stan igen.. sa hejdå till albonita och satte mig på bussen till askersund.  och nu var vi här.



ljusrosa&vitt.  det är ju så snyggt med matchande underkläder!


äntligen

 yes, idag är det äntligen dax att dissa mina genom ruttna p-piller och samtidigt hissa mina nya p-plåster.
hoppas verkligen att detta fungerar bättre än yasminelle pillrena,


upp i vikt
humörsvängingar

he-he


he he he he he he,   jo vissa är ju sötare än andra.

BLOGGEN FUNGERAR!

WIHOOOOOOOOOOOOOOOOO.  SNART KOMMER SAFTIGA INGLÄGG, MEN FÖRST STÄDNING


när kommer tåget he-he

ja nu är rälset på och på, det känns riktigt konstigt. och det spänner som fan :( sket i skolan idag, så de blev en sväng till marieberg o ikea med mamma, handlade lite grejer till mitt nya rum och så. kom nyss hem och har monterat ihop ett nyinköpt bord. sitter nästan och väntar på det första ''tågskämtet'' haha, för det är väl sånt som man får på köpet med tandställningen. hahahaha, och självklart fungerar inte bloggen. så bild kommer såfort jag kan. de lovar jag. puss

måndag

sitter och kollar på film hos adam och tänkte mobilblogga en sväng, hann nästan klart med matten förut! såjävla skönt, bloggen fungerar fortfarande inte som den ska. KAN NÅGON HJÄLPA MIG? är fan riktig lack pådet nu. blir nog inget mer skrivet idag, men blir nog lite imorn innan jag drar till tandis med mamma. haha gulligt med räls va? pusstja

ny vecka

jaha.. då var det ny vecka och skoldax igen. hade ju sovmorgon till tolv idag, så nu har jag hunnit med att ha engelska. just nu sitter jag på svenskan. vi fick '' datorchilla '' lite. skönt! bussen hem sen, så vid 4 tiden är jag nog hemma igen. har just upptäkt att något är fel med min blogg. alla domdär ikonerna som man trycker på när man tex ska länka, lägga in bild, göra fetstilt.. ja alla dom är borta. så sjukt jobbigt. någon som vet hur man fixar tillbaks dom? för en blogg utan bilder eller något kan man ju fan lägga ner.. snyft*

tummen ner på tv4

fyfan, sitter här i fotöljen och stör mig något så sjukt på tv4. inte nog med att dom har reklam var tionde sekund.. är det någon mer än jag som sett kommisarien och havet här några söndagar i rad. SÅ JÄVLA DÅLIGT DUBBAD. det är inte klokt. jag ger tv4 en stor tumme ner. usch

-.-

sådär då har släkten vart här, käkat en massa tårta och firat pappa. har även hunnit med att hjälpa lovisa med sjöundersökningen, så snart säger det klirr i kassan! måste nog börja skriva lite på '' romanen om mig själv '' som jag ligger mycket efter i. men får se ifall jag har tid och ork. känner mig otroligt trött. tur att man har sovmorgon till kl 12 imorgon! fotade alla klänningar och allt som vi sydde igår. och nu fungerar det inte att lägga upp på bloggen. typiskt :(

söndag

klockan är runt ett, och än så länge har jag bara chillat, städat och tagit hand om hundarna. nu kom precis mamma och pappa hem. och jag måste räser fixa mig, eftersom att släkten kommer för att fira pappa snart. hörs snart

upptagna jag

nu sitter jag här i fotöljen, tove har just åkt efter att ha varit här hela dagen. jag tove josse o love, har haft sylan. haha sjukt kul. så vi har varit helt upptagna hela dagen. har kirrat en massa snygga partyklänningar och sedan nya bralls. tänkte visa allt imorgon! men nu är jag totalt slut. klockan är ju ändå halv 2. -.- och jag måste upp rätt tidigt imorgon för att damsuga upp alla nålar och trådar som ligger över hela golvet, innan mamma o pappa kommer hem. gud vad jag surrar. nu ska jag sova. godnattttttttt

på soffan

godmorgon, ligger på soffan och kollar på en hyrd walander film. är skit seg efter igår. igår: tove kom, vi gick en sväng till repan och kollade på när jonas o dom spelade lite. senare gick vi till andreas och hängde där hela kvällen, men en massa härligt folk :-D nu ska jag kolla klart. snart kommer brudarna hit. <3

the world greatest dad!

 ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år. ja visst ska han leva ja visst ska han leva.. nanana

IDAG FYLLER NÄMLIGEN VÄRLDENS BÄSTA PAPPA ÅR. TUSENMILJONER PUSSAR OCH KRAMAR TILL HONOM. ÄLSKAR DIG MEST I VÄRLDEN, BÄSTA PAPPA!

mina presenter till honom

- kort på oss två där det står love you på. som han vill ha på sitt kontor.

- lotter för 130 kr

- lyle scott t-shirt från mq.  (mammi betalade allt men..hahah)


0 % bloggning

ja det stämmer, noll procent med bloggning nu i 18 timmar. känns inte bra i själen. men så äre ju ibland. nu är jag iallafall här, så vi får vara glada för det.

skolan gick snabbt, första lektionen hade vi i hårinpackning på varandra, andra hade vi typ en halvtimmes garvlektion med ingvar.  bussen hemåt, där jag träffade jocke. när jag kom hem köpte mamma in mig som plugghjälp till min syster. så jag ska alltså hjälpa henne med ett arbete och tjänar på såsätt massa med pengar. låter toppen för mig, eftersom att jag typ har ett exakt sånt arbete hemma som jag gjorde förrra året. nu har vi gjort klart dagens pluggning, ( fortsätter och blir klara imorn ) fixar mig inför kvällen, än så länge vet jag inte vad som händer men.. det lösersig. höres sen. 

torsdag kväll

som jag sa, så gick jag ut och träffade ronja förut. mysigt med snack och sånt. senare när hon åkte hem så städade jag en snabbis och gick sedan vidare till kajs lägenhet. där mogge och stoffe bor medans kaj är i stockholm. vi städade hela lägenheten as noga. fyfan vad noggrant! men med bra musik och sånt så är det faktiskt riktigt kul. cyklade hem vid 9 eller något. gick vidare till ica och köpte lite hemligt till imorgon. HEMLIGT HEMLIGT * ni får veta imorgon. sedan hemåt och fixade lite mer grejer. nu kollar jag på dieselråttor och sjömansmöss. ska försöka somna snart. förlåt för tråkiga inlägg. ska försöka bättra mig tills imorgon. <3

16.50

sitter och väntar på att ronja ska ringa, då blire ut och träffa henne en sväng.

min dag ↓

- vi-dagen, gick runt på skolans alla program o hälsade på, skit trist!

- tog kort m ngra från klassen, till en reklamfilm som ska visas på bio i vinter :o

- tåg/buss hem

- fram på stan med mamma, köpte massa olika tyger. för imorgon är det sydag som gäller

- kollat på massa tv, fram tills nyss


goodmorning


nu är det skoldax, drar iväg med bussen 07.20. sedan är det VI-dagen på vår skola. så vi ska typ gå runt och besöka de andra programmen som finns. och det bästa är att vi slutar  vid typ halv 12 eller något sånt. inte kan det väl bli bättre. wiho!  hörs när jag är hemma igen, tar ej med mig datorn idag. puss

RSS 2.0