skit

och såklart så slutar internet att fungera, jag har lagt in bilderna i datorn så får lägga in bilderna på bloggen imorn när jag vaknat. är ledig imorn så :D nu lägger jag ner mobilen och säger godnatt!

back on track

nu kan ni ge er på att jag är tillbaks. här under lovet så har jag skitit i att blogga för att kunna utnyttja varända minut av tiden. har iallafall haft ett jätte bra lov!  kan berätta lite om det..

i söndags åkte jag robin marcus och hans flickvän emelie iväg till värmland, till ett ställe som heter liljendal. där robins farmor och farfar har en lägenhet. vi åkte skoter, grillade, solade och hade det massa skönt! på tisdagskvällen åkte marcus och emelie hem. medans jag och robin stannade kvar. vi myste vidare där borta, fram tills torsdag då hans familj+ min mamma kom upp. tillbringade kvällen tillsammans och nästa dag åkte jag o robin hemåt. de andra stannade jag kvar.

när jag kom hem till askersund på fredagskvällen kom tove och josefin hit. vi lagade mat och så. senare kom också erik jocke robin och andreas. blev en massa wii spelande och sedan firade vi erik lite, som fyllde där efter 12 slaget. vid tre tiden åkte dom hem, jag gick och la mig.

på lördagen fixade jag mig och åkte med bussen till kumla där blev det tjejmiddag typ med erika nellie hanna jacqi emelie och linn as trevligt! sedan gick vi vidare hem till jeppe där grabbarna var. hängde där tills dom skulle på klubben. då gick vi runt lite, och sen gick jag emelie o hanna hem till robin. tjejerna gick hem efter en stund. då kollade jag på film medans robin martin o jonas lanade. somnade vid 3.

idag vaknade jag av att robin åkte iväg,(han skulle skjutsa tomas till stockholm) jag somnade om, gick upp vid 11. då höll martin o jonas på att plocka ihop sina datorer, dom drog och ja la mig på soffan tills mamma & alla dom kom hem från värmland. då åkte jag hem la mig återigen på soffan och somnade. är vaken nu o kollar på wallander.  lägger in bilder från minisemestern i pausen.

puss

gonatt

sitter hemma hos robin med tandborsten i munnen. ska slå på en film och lägga oss och sova. har vart hos jeppe hela kvällen, blev att kolla os och hockey senare.  chill fredagskväll! när vi kom hem så drog anneli och hennes kompisar med mig ner i bastun. så blev att sitta där en sväng med dom. nu skjutsar robin någon hem. så jag lägger mig och väntar då.   gonatt allesammans! ♥

kväll

nu har vi åkt hem till jeppepeppe..  grabbarna sitter och kollar på family guy eller vare heter?   ivarjefall så hatar jag det programmet så jag har satt mig framför datorn. tänkte kolla igen ett avsnitt från dom kallar oss artister  ni vet från 1:an?  det är avsnittet med markus krunegård, som jag missade när de gick på tvn. men nu får jag ju tid att kolla.   han är så skön..

kolla här

jag är en vampyr

hela livet var ett disco

fredag och LOV

inga problem att åka till skolan i morse, när man visste att det var lovdags såfort de två lektionerna var slut. klippte på som sjutton idag. eller a de har jag gjort hela veckan, och det har gått skit bra! har fattat alla beskrviningar och inte behövt någon hjälp. det är jätte kul när det fungerar, man blir så pepp.  sedan so och tåget till kumla. 

gick te maxi o mötte mamma och anneli. hjälpte anneli att handla lite, + att min kära älskade mamma köpte puder, rouge och en rougeborste till mig. sedan åkte vi hemåt. ( till robin ) mamma åkte hem till askersund och jag stannade kvar.  nu ska jag vara med robin hela kvällen! <3


RIS HAR SKAL

i skolan idag så vart det fajt, jag sa något om skal på riset. och alla ba:  hahaha tror du de har skal eller? och ja jag är helt säker, att de växer i ett ''skal'' som man sen tar bort. de är liksom inte på när man käkar de. jag var så säker att jag lovade att skriva ett inlägg här i bloggen där jag skulle bevisa det. så ja..

här har ni brudar. titta och njut, jag hade så jävla mycket rätt! mohaha

- Riskornet är sammanvuxet med blomfjällen och det är dessa som utgör riskornets hårda SKAL!  >taget från wikipedia

- Beroende på hur mycket man “skalar” riset får man fram det vita riset. Det negativa med att “skala riset” är att man förlorar mycket av det nyttiga i riset. >taget från stillbildande.net




dagens plus

trots att dagen inte vart speciellt bra så finns det ett plus. när jag var i hallsberg och väntade på bussen så hoppade jag in på lindex. och hittade detta skit snygga halsbandet. mums

lindex 99:-

-

hahah vilken jävla dag. det ända jag tänkt på är typ duschen o sängen.tänderna har värkt som faaaaan! och  och sedan skitersig allt och mitt humör sjönk till botten, jag vart skit irriterad och åkte hem. istället för att gymma med rebecca. när jag kom hem åt jag wok och somnade. nu är klockan snart sju. jag ska snart ut och gå med morgan, sedan hem och duscha o lägga fram grejer tills imorgon. nu går jag bara o väntar på att helgen ska komma. fyfan för denna sktiveckan.


hahah fin bild på mig o morgan

före- efter

 
DÅ                                         NU
                        
ja det trodde ni inte va? nepp men nu har jag fetaste tandis. hoppas man vänjer sig och inte tänker så mycket på det.

dåligtisdag

när jag vaknade imorse fokuserade min hjärna på en sak.  fixa mat att ta med till skolan, orkar inte vara hungrig!!!!  så jag gjorde en baugett i ugnen, bredde och la på massa gott pålägg. packade ner juice och yoghurt också. och rätt vad det var så kollade jag på klockan och såg.. tio i 7,  jag går till bussen ca. tio över 7. så då fick jag bråttom som fan, packade idrottskläder, drog på mig närmaste mjukiskläderna och gick iväg. hann typ inte göra ett skit!

det var till och med så illa att det var en U.C.L.A-tröja jag fick på mig. (nivet dedär tröjorna från bikbok som alla hade för några år sen)  ett stort misstag, hahah blev mobbad hela dagen av jädrans amanda ekis. aldrig mer ucla

hade engelska, matte, idrott där vi gymmade, lunch och svenska. sedan hämtade mamma mig och vi drog till tandis. haha ni kan inte gissa vem jag ser ut som nu.. buhuu

måndag

på något sätt så hatar jag måndagar. man vaknar upp efter att ha haft skönhelg och vet att man har en hel jävla vecka med tråkigheter såsom skola & plugg framför sig.

när jag kom hem idag efter att äntligen slutat, så somnade ja´bums på soffan. vaknade vid halv sju. då åkte jag och mamma iväg o handlade. kom hem och gjorde semlor.

och sedan plugg, nu har jag pluggat i två timmar.  är så galet trött så, nu ska jag käka semla och kolla på spårlöst. allt för idag, tjoflöjt


hårrosett

måndag, och jag vaknade upp hos robin ♥ efter att ha haft en jättebra allahjärtansdag tillsammans med honom igår. hade lite sovmorgon så gick upp vid halv nio.

idag gjorde jag den såkallade ''ladygaga rosetten'' istället för en vanlig bulle. tyvärr vart den lite förstörd när jag gick till tåget men.. annars så, tycker det är supersött att ha en liten rosett på huvudet. speciellt och roligt.
ni som vill prova, här har ni en film som förklarar.



alla ♥ dag

godmorgon, vi vaknade för en stund sedan. det är ju faktiskt alla hjärtansdag idag. så mysigt!  robin ligger fortfarande i sängen. men ska försöka få upp han såatt vi kan käka frukost. sedan ska vi nog bara mysa resten utav dagen, eller a åka hem en trip till askersund för att hämta nya kläder och sånt till mig, robin tvingar mig att sova här haha.   skriver mer sen.

ha en jätte bra alla hjärtans dag!       kisses /cecilia


.


åkte först hem till erre, sedan gick vi hem till någon som hette typ robin? hängde där hela kvällen med trevligt   folk.  sen kom min robin, macke o emelie och hämtade upp mig. sedan skjuksade dom hem oss till robin. blev sängen på dirr.  

tack för kvällen erika!

lördagskväll

japp och nu har det blivit lördags kväll. jag ska åka iväg till kumla nu, där blire att umgås med erikapika + mer folk. sedan sover jag hos robin inatt.

imorgon är det alla hjärtans dag, den ska spenderas med robin såklart. men ska allt blogga lite imorgon.
nu måste jag verkligen kila. bye


dagens outfit:

grå/svarta jeans,
spetsbody,
svart tröja.

break

som ni märkt så har jag haft ett break. på ca en vecka. har haft lite annat att göra, så kände att bloggen fick gå i andra hand. men nu är jag tillbaks. veckan som jag vart ''ledig'' har bestått utav plugg, vänner och robin.

jag tänkte ta och skriva hela linköpingsresan i ett inlägg på måndag. och sedan har jag lite andra bilder från veckan, dom kommer nog på söndagkväll?

men somsagt, nu är jag tillbaks

hemma

nu var man hemma igen. linköping var sjukt kul alltså!   idag har vi typ åkt buss hela dagen.. eller nästan iallafall. sedan såfort jag kom hem så somnade jag. nu ska jag hoppa in i duschen och sova.   ska försöka få in allt på bloggen imorgon. puss

haha sådär!



nu drar vi. mot linnköping och inflyttningsfest, bilder och allt kommer när vi kommer hem!  hare bra

onsdag

-frisörteknik
-lunch
-bild

tåg o buss hemåt. kom hem och tovsan kom, vi kollade på massa tv, och planerade helgen. sedan följde jag henne hem. gick förbi ica o köpte lite grejer. nu är jag hemma. ska packa en himla massa. och sedan plugga tills imorgon.

först ska jag packa sovkläder o sånt tills imorgon, då jag ska sussa hos robin, vi bytte dag från idag tills imorgon.  sedan så ska jag packa resväskan tills på lördag. då jag och tove ska...   hemlis*

detta ska med då iaf.
    


tisdag

skoldagen började med engelska, sen tränings-redovisade vi med vår grupp i samlingssalen. och sedan gymnasiets första idrottslektion, som var skit kul! tror verkligen det kommer bli toppen lektioner här framöver. alla tjejer i fr09 + två asbra lärare.  duschade, käkade ( typ 748344 knäckemackor ) sedan vare engelska igen. åkte hem, eftersom att vi har eget arbete. tåg och buss. kom hem vid 3. då fikade jag med mamma och gick o la mig. nu har jag sovit i några timmar, klockan har liksom hunnit bli halv 8.  nu ska jag äta, plugga lite och sen sova. jag måste vara pigg imorgon.

hahah o vet ni vad klantiga jag gjorde idag? glömde mobilen i skolan, på bänken.  sån tur att linn var kvar och tog med den. får tillbaks den imorgon, tack linn!

längtar massa tills imorgon,  :D


måndag, igeeeen

ahopp, måndag igen. och jag börjar med en försovning. haha alltid så lyckat!  kom iallafall till skolan och vi typ hade grupparbete hela dagen, vår grupp gick igenom allt vi skulle säga och så på redovisningen. + tränade på pjäsen.  sedan slutade vi vid 1. då gick beccan och jag iväg till gymmet.  köpte gymkortet idag! så härligt, får visa det imorgon. för nu är jag totalt död.  efter träningen så tog jag bussen hem. gjorde mat och duschade. nu ska jag kolla på tv tills halv nio. oh sen läsa till nio. måste verkligen somna tidigt ikväll.

ska försöka göra inläggen lite roligare i fortsättningen. pussciao

RSS 2.0