paris halsning

har inte bloggat pa tusentals ar, men nu kommer en halsning ifran paris dar jag just nu befinner mig. eller har befunnit mig sedan i mandags. idag ska vi aka hem och nu sitter vi alltsa pa flygplatsen.. tove ar med mig o min familj har. fuuuuun!  veckan har varit guld.    ska beratta allt nar vi kommer hem.  puss

peace and love

efter en bra midsommar helg var det på måndagen dags att packa väskorna och åka mot erica, för att där jeppe hämtade upp oss. vi åkte förbi elin för att hämta upp henne också, sedan bar det av till borlänge och PEACE AND LOVE.

det var en hel vecka av galna saker, så mycket galet vi aldrig förut upplevt. att få ha såhär kul med mina kära vänner betyder verkligen mycket, och att få lära känna så mycket nytt folk.. specielt våra närmaste tältgrannar ifrån västerås.  vi tillsammans vart som en liten familj som gjorde allt ihop. och jag saknar grabbarna redan! trevliga, roliga, knäppa, snälla ja allt. 

dessa band kollade jag på. mika, robyn, kent, donkeyboy, markus krunegård och jay-z. och alla var verkligen bra!


erica jag och elin första kvällen vid tältet

mackan skakar rumpa

klas och marcus

mackis och daniel

eric

jag evelina elin o erica letandes efter en sjö

haha, detta skulle vi inte ha gjort

erica någon o julia

ojojoj detta är sånt som händer på p&l haha clas o mackan

jag och marcus, väntar på att få våra mobiler laddade

hasse o calle påväg till kupolen

elin och jag chillidillar

eric adam o en flörtig calle

elin sofia o hillevi

haha, nu är det benskrivardags

klas bergman o någon tjej

ceciliaaaa

jag batman o mandis

nu orkar jag förtillfället inte länga in fler bilder, men det kommer säkert. ska även göra en toptiolista m galna saker som hände.. haha

midsommarafton

 tove och jag gick upp på midsommaraftonsmorgon, och gick direkt till jobbet. där började vi med allt som skulle fixas.. vi gjorde tårtor, grillspätt och färskpotatisknyten som vi skulle ha med på kvällen. sedan band vi ihop varsin midsommarkrans och fixade smink, hår och kläder.  vi åt även midsommarlunchen uppe på jobbet.

sedan kom erica och matilda. vi packade på allt på cyklarna och åkte till tobias sommarstuga. midsommarfirande hela kvällen med massa härliga personer. jag uppskattar verkligen att vi blev bjudna dit, istället för att springa runt på harge stranden som en 96-fjortis.

iallafall så vart midsommar så himla lycklad. och jag tror att det var vid 5-tiden som vi kröp ner i tältet och somnade.

midsommargrabbar

midsommarflickor, erica matilda jag och tove

tobbe och chrille

jag och tove
'
jag och jesper

me and people

njuter i härligt väder

tobbe käkar vår goda tårta

RSS 2.0