söndag elle

med tanke på att jag kom hem vis typ halv 6 imorse så kom jag upp tidigt idag faktiskt. kl. halv 1 käkade jag frukost och duschade. sedan städade jag lite innan morbror,moster,+kusinerna kom hit. klippte min ena kusin och så. skit nice. sedan drog dom.

då gick jag bort till tove. vi tog mopedopen till åsbro för att kolla på en husvagn som vi tänkte göra iordning på.  vi slängde ut allt gamalt skit i den och fixade lite. sedan åkte vi hem igen.

har kollat tv, ätit och så nu ikväll. sedan kom jag på att jag hade lite kvar att skriva på ett arbete som ska in imorgon.  nu är jag äntligen klar. så ska typ gå och lägga mig nu.  godnatt!

lördagkvällen


härlig sommaroutfit!

grillgrabbar
  


askersunds pundare.. vadfan gjorde dom hos hailee? haha

15.18

påväg hem i regnet. efter en rålig kväll med grabbsen. blev efterfest med makaroner och galna grejer. nu sängen!

mobil: grabbkväll

dagen har spenderats på soffan. sen fixade jag mig och gick ut på en promenad, då kom grabbarna och hämtade upp mig. köpa mat och sedan hem till jonas för grillning. johan jonas philip jocke erik andreas oscar jesper och jag. mysig kväll med fint väder. nu är det fotboll hemma hos johan som gäller. wiho gamla tider gillas. det börjar märkas att sommaren är på G!!!

fredagsmys

har nyss kommit hem från skolan, regnet öser ner och åskan bullrar som sjutton. jag har fyllt upp bubbelbadet och ska lägga mig där en stund. mysa lite, innan det är dags att fixa sig inför kvällen. nya bikinin åkte på. älskar den redan. färgen och allt är super. ♥


torsdag


goddagens, har precis gjort mig färdig. snart ska jag åka med mamma in till örebro. sedan ska jag stå på folketshus och representera frisörprogrammet på en mässa. tillsammans med erica hillevi och amanda. vid 16-tiden slutar vi. då åker jag nog till kumla och sover där. så vi får höras imorgon.

kläder för dagen:
jeansskjorta ifrån ginatricot
linne ifrån carlings
avklippta tights som cykelbyxor
kängor ifrån skopunkten

härlig onsdag

dagen börjar med ett vackert vårväder utanför fönstret. och självklart åker shortsen då på, för första gången i år.

åker med bussen in till örebro där vi börjar med en ''jörgen föreläsning'' om brandövningar och sådant. sedan går hela klassen mot strike, där vi körde en timmes bowling. trots att jag verkligen hatar bowling, så gick det väldigt bra. jag vann stort över tjejerna. ha ha!  iallafall, efter det så traskade vi vidare, på tipspromenad samtidigt som vi gick till centralparken (?)  massa härlig picknick och roliga skratt. varmt och supermysigt i vårluften. efter fikat, gick vi på hantverksprogrammets modevisning på slottet.

vi slutade skoldagen, och jag gick upp på stan. hittade en skitsnygg bikinitopp på hm. å man blir ju galen på alla snygga bikinisar överallt. man vill ju bara frossa i olika slags modeller, färger och mönster. några armband fick följa med också.

mötte upp tove, eftersom att jag lovat att gå på modevisningen ännu en gång med henne, dock strulade det med biljetterna. så vi köpte oss en glass och tog första bästa buss tillbaks till askersund.

då åkte vi upp till ip och kollade på laget som spelade match. vinst med 3-1 och bästa josse gjorde sitt första mål! nu är jag hemma igen, ska typ chilla järnet resten utav kvällen. vissa börjar ju liksom kl.14 imorgon hö hö. nej men.. här kommer lite bilder ifrån dagen. titta och njut.





tisdag, från mobilen

tjing, ligger på soffan och kollar hockeyn. sverige spelar bra, jätte kul att se! just nu leder dom med 3-0. idag har jag: vart med joakim, pluggat med tove, gjort annat med tove, tränat fotboll för förstå gången på 100 år, firat elvis som fyller 18 idag och sedan somsagt nu hockey. ska lägga fram kläder och fixa naglarna, imorn är det bowling, picknick och modevisning med klassen. tagg!

mordhistoria, check!


fasiken vad skönt det här kändes då! då har jag gjort mordhistiroen då, på 40 min. härligt cecilia. nu har jag bara typ det här kvar..
3 bildspel
3 sidor om kärleksbok
engelskarecept
vårens trender
skriva en saga på 300 ord
??

måndag

godmiddag, måndag återigen och jag har nyss gått upp. kl är tio i 1. haha! har duschat och precis gjort mig en ostomelett. funderar på att gå ut på en superlång powerwalk, men först så är det faktiskt plugg som gäller.  hörs sen.

16 maj

denna dag har varit en riktig segarsöndag! gick en sväng upp till mackan o carl förut för att se en film och efter det kolla hockeyn. skön vinst för sverige.  sedan gick jag hem, har käkat o kollat tv med syster en stund. nu är det dax att sova. har en jädrans huvudvärk, och vill verkligen inte vakna upp med det imorgon..
godnatt

för övrigt så saknar jag min robin så sjukt mycket. jag orkar inte mer!!!!!!!

saturday

efter att ha sovit ut rejält så kom åhlin och hämtade mig, vi gled runt lite och åkte sedan till hallsberg för att hämta tove och josefin vid stationen. sedan hem till tove med trevligt folk, vidare till holmen däre var råkul (!) inte..  drog till en annan fest, och sist vidare på efterferre hos mackan.  kvällen var väl hyfsad, askersund som askersund liksom..  sedan sussade vi tjejer över hos tove. ♥


fredag

har sovit som sjutton, så nu är jag på topp igen!   sitter hemma hos åhlin med honom jocke o andreas. vi får se vart kvällen styrs.  hörs kankse inatt.  puss

lan del 3

nu börjar det bli ljust ute, och alla börjar segna till. vi sitter här som döda sillar.. och typ ruttnar, nej men alla ska typ ta 2 över 7 bussen. så det är väl de vi väntar på. ingen idee att sova.  vi har gått en långpromenad i regnet och är nu dyngsura.    så fort dom åker ska jag slänga mig i sängen och sova i hundra år. bloggar igen när jag återförvandlats från zombie till människa.


lagom söta med gummistövlar och annat strunt. hemskt

lan del 2


hehe, är man söt  elle? chatroulette är nice!

piggarpromenad

gunga kinahatt med älskade tjejer ♥

lanet är fortfarande i full fart. det har varit promenader och en massa annat galet.  nu är det djupa snack som gäller!  mer uppdatering sen.. 

lan del 1

hallå, här kommer den första uppdateringen från lanet här i askerzzzzund!

vi har laddat upp med typ 4 chipspåsar, 100 kg godis, massa drickor och en platta energidryck. så grymt nice. vi har käkat taccos, snackat och haft as kul. gått en rolig promenad. nu laddar vi för bella&tyra show, vi måste ju se när kissie gör bort sig. hu hu


nu fattar ni att dethär är fettttt!

hahaha ♥

vi vart tvungna att ringa våran personliga it-kille.  han cirrade allt

wihoo♥

FRlan@ my place

yooooooo. whats up?  hemma hos mig är det feting lan på G, guzzarna från frisör kommer hit och spelar en hel natt.   så nu äre time för mig och ercaN att gå & möta dom vid bussen. hörs sen. ni kan ju börja värma upp. snart kommer HS hagla över hela internet. 

12 maj

kvällen spenderades hemma hos tove med trevligt folk, grillning och så. mys med filtar på alltanen.  drog ut på en natt walk vid 12 typ. och sedan vid ett hem och sussa.      ♥ tack alla!


tisdag

wiho redan tisdag, trallalallala. imorgon får vi långhelg!  

idag har vi först haft svenska, sedan idrottsprov. tror det gick okej. nu har vi käkat och väntar på att få ha svenska. där ska jag och lina redovisa om antikensgudar inför klassen. hoppas det går bra.

efter skolan går jag iväg till gvik gymmet, ska bli superskönt!  sover även hos mormor o morfar ikväll. och imorgonbitti innan skolan. joggingtur, hurtisen #1

vi får höras imorgon, kommer inte ha tillgång till dator mer idag.  pusss

vårrensning

när jag kom hem från skolan så var mamma i full gång med att rensa hela vår källare. vi hjälptes åt att gå igenom alla skor vi har. kastade & packade ner trasigt o sånt som vi inte använder. sedan så har jag rensat lite i garderoben och plockat undan på bänkarna i garderobsrummet.  skönt att få bort gammalt skit, till våren vill man ju få plats med lite nytt i både sko och klädesväg.


hängde på en grej på min klädställning. perfekt för att stoppa in lite skor i.

är alldeles strax klar för idag.. nu ska jag istället ge mig på idrottsprovet och plugga hela kvällen. vill verkligen klara det!

måndag morgon

godmorgon, laddade för en ny vecka?  det är jag faktiskt. men det kanske beror på att vi endast går i skolan tre dagar denna  vecka. sedan långhelg. superskönt!  har lite sovmorgon idag, till tio. jag måste åka med bussen halv nio så det blev inte så mycket till sovmorgon. men absolut bättre än ingenting. nu ska jag äta lite flingor o fil och sedan dra mig iväg.  skriver när jag är hemma igen.   pussciao


.


 
blev fika + kika i den lilla butiken som fanns på gården. jätte fina grejer där! jag fick med mig en gullig ljuslykta hem.  sedan kunde man bli fotograferad där också. vi ville inte eftersom att vi inte var fixade eller någe. men han tyckte ändå att vi skulle provfota, lite småkul. haha.

när vi kom hem käkade vi mat, jag plockade upp lite väskor och sedan sov jag en stund. nu håller jag på och pluggar. ligger visst efter en del.. sedan ska jag planera veckan lite, sova i kumla eller inte? träningsdagar mm.

detta ska göras ikväll:
- skriva information till min och linas redovisning
- räkna matte
- plugga till idrottsprovet
- lära mig "veckansord"
- blondera lite slingor


söndagutflykt

 tjenixen, vaknade för en liten stund sen, håller på att fixa mig lite smått för snart ska mamma jag lovisa malin och tove iväg till rönneshytta för en liten söndagsutflykt. typ fika lite och sådär. mysigt va? 

igår blev det en rejäl hemmakväll med tove josefin och lovisa.  ♥

fridaynight

kom efter mycket om och men till örebro. åkte med jocke och några andra, sedan träffade jag tjejerna på stan. drog på fest men bytte snart till en annan fest.   det vart en velig men bra kväll. tillsammans har vi alltid kul! vi tog en taxi från festen till resecentrum vid 1-tiden och sedan satte jag och erica oss på bussen mot kumla.  hon gick hem till sig och jag hem till mormor och morfar för övernattning.



fredag

nu är jag hemma från skolan, mamma har gjort lite mat åt mig som just är uppäten. ska dra på mig skejtkläder o dra iväg te måsen med tove.  sedan snabbfixa mig och åka me bussen till örebro. ska träffa brudarna i klassen för att göra något kuligt. sedan sover jag över i kumla hos m&m.    vi får se om jag kanske hinner med ett hejdå inlägg sen.   nu väntar tove.  puss


här är vi några tjejer när vi firade min födelsedag. dessa + flera today. wihoooo

kumla övernattning

igår efter skolan så drog ju jag och rebecca iväg till gvik och gymmade. sedan tog jag tåget till kumla och gick hem till mormor och morfars hus. dom har just flyttat ut till harge så det står ju ledigt o bara väntar på mig.  gjorde mig lite mat, duschade o så. sedan la jag mig på soffan och somnade.  vaknade vid åtta o fixade lite annat.  sedan tv mys med mig själv resten av kvällen. 

vaknade och gjorde mig iordning. sedan gick jag förbi erika och gick sällis med henne till tåget. sedan vart det skola.


tisdag&onsdag

har haft en hel den att göra både igår och idag.

igår: skolan, och sedan klippte jag mammas jobbarkompis sara. efter det åkte jag ner till ica och jobbade. tove kom även ner efter sin träning. vi jobbade fram till runt halv tio-tio och åkte sen hemåt.  då blev det sängen bums och läsa bok.

idag: skola och sedan direkt ner till ica med tove. sedan har vi jobbat fram till 8 idag. nu myser jag framför tv:n med mamma och pappa. ska packa gymväskan och sova snart.


föresten så har min älskling ringt 3 dagar i rad nu, och jag är så himla himla glad. allt känns mycket bättre. saknar ihjäl mig!

måndagsshopping

på rasten i måndags tog vi oss en shoppingtur. fick med mig lite grejer hem.


  
3 för 149:- bik bok


kjol 29:- ginatricot

 
oversize linnen från ginatricot.
vitt med djup rygg 149:-
rödvitrandigt 129:-


bikini HM överdel 129:- underdel 99:-

+ en jätte fin tunika ifrån HM för 249:-

måndag

skoldagen gick väl bra, när jag kom hem käkade jag och bytte om te skejtkläder. drog iväg med brudarna till skejtparken. tränade o tränade, det känns faktiskt rätt bra för att bara vara 4:e gången. snart kommer det funka!

vid 6-tiden så åkte jag josse o tove med deras mammor och en massa andra ut till tjärvesta ängar och gick en superlång promenad bland alla fina blommor. sedan vart det även fika innan vi åkte hem.

nu sitter jag och bölar. precis som jag gjort varje kväll i en veckas tid nu.. känns verkligen såååååååå bra!  ska försöka hoppa in i en dusch eller något. måste tänka på annat. kankse hollywood fruarna? hm..


här är min vackra skejtis.  ♥

godmorgon


godmorgon, nu är jag redo att dra iväg till skolan. kommer hem vid 4-tiden. hörs då.

min nya finfina tröja på mig idag, thanks mammis

dagarna som gått

full rulle här nu, det har hänt en massa grejer.. har tyvärr fortfarande inga bilder inlaggda men ska försöka cirra det a.s.a.p  men sålänge kan jag berätta lite om dagarna.

onsdag: bästaväns födelsedag + askersundsmarken.

torsdag: skolan och sen kommer jag fasiken inte ihåg?

fredag: åkte till mberg med mammi o hennes vänner. köpte en massa roliga saker, sedan hem och fixa en massa. fira valborg med fina vänner. ♥

lördag: soffdag, på kvällen skejtade vi brudarna lite och sedan blev det fest hemma hos mogge widen en sväng. sedan sov josefin här.

söndag: idag vaknade jag av att josse fick stressa iväg till match, så gjorde frulle åt henne och sa hejdå. sedan har jag vårstädat i rummet + garderobsrummet hela dagen. vid 6-tiden så åkte jag pappa o tove ner till pappas jobb. har hjälpt till att flytta en massa varor och så. faktiskt rätt nice med extra jobb. nu är vi hemma, har ätit o så. ska försöka övertala mamma om barca resan nu.  sen blir det sängen. godnatt

RSS 2.0