haha!

bloggledigt idag. skönt otroligt nog!
skolan började med en föreläsning om grazette's produkter, sedan fick vi prova på produkterna och styla varandra. sedan lunch och musik. efter skolan mötte jag upp viktor. gick i lite affärer köpte cheeseburgare och åkte sedan hemåt.

linn, som jag stylade.

kom hem, sov en sväng. sedan tränade jag i en timma! jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv, att jag lyckats klara av att träna i princip every day. bra gjort! sedan tog jag hand om mitt hår och min kropp. inpacking, naglar, fötter, raka ben. ja ni vet.. allt sånt. och nu den senaste timman så har jag HAHA:

HJÄLPT MIN MAMMA ATT SKAFFA FACEBOOK, E-MAIL ADRESS & TYP.. SÖKA MASSA VÄNNER PÅ FB. hahahahhah, stackars henne. som knappt hittade några. ♥


allt detta jag använde förut.


godnatt

har nyss kikat på andra avenyn, bästa programmet i världen ♥  och nu är jag så vansinnigt trött. såatt det är faktiskt dags för mig att krypa ner i sängen.. kika på dagens avsnitt utav riverside på svt play. sedan tänkte jag kolla på någon serie på tv4 play.

jag älskar svt play & tv4 play. vad skulle jag gjort utan?


jag liknar..



haha, idag har jag som väntat fått höra  många många skratt p.g.a min lilla glugg. och fina jämförelser med olika varelser.   och jag säger väl.. tackar för att ni hittade de bästa liknelserna. bland annat liknar jag :

luckyklosette,
ifrån dieselråttor och sjömansmöss

en häxa

ett monster

:S

ni vet litauerna som vi hängde mycket hos i början utav sommaren.. eller ah ni som inte vet. så bodde det ett gäng grabbar eller ja dom var ju vuxna, här i askersund. dom kom från litauen. vi brudar brukade hänga där, vi hade skit kul uppe i deras äckliga lägenhet, skrattade åt dom när dom pratade ( dom kunde ju bara prata engelska ) och busade som fan, i början var dom skit snälla och så. men en kväll förändrades allt. dom visade sig ha noll respekt för tjejer, och dom hade stora problem med humöret. vilka svin dom var egentligen! efter allt det som hände, så valde vi att aldrig mer sätta våran fot där igen. och aldrig mer prata med dom.  nu ett tag har det varit tomt i deras lägenhet. så vi trodde att dom typ hade flyttat tillbaks till sitt land. men nyss.. när jag gick ner för att sola gissa vad som händer?!

kommer in på solariet, och precis då öppnas alla dörrar in till solarierna. ut kommer 4 litauer. självklart dom  idioterna, och självklart kände dom igen mig. jag blev livrädd såfort jag såg dom och tog första bästa solarierum och låste dörren. hör att dom går ut.. men är ändå rädd som fasiken. och innan jag kunde lägga var jag tvungen att spruta&torka av solariet 5 gånger, man vet aldrig vad somdär äcklena har för bakterier. kollade säkert låset 5 gånger också, fyfan.  sedan låg jag där stel som en pinne i 40 min, kunde inte slappna av det minsta.  man vet aldrig vad dom kunde få för sig att göra. uh, det ger mig rysningar bara av att tänka påt. klarade mig som tur var och cyklade kvickt hem efter domdär långa 40 minutrarna.    i die


på bussen,

sitter på bussen med tove och josefin, (som har vart på gymnasiemässa i örebro) vi är på väg mot askersund. dagen i skolan har varit rätt slapp, engelska, matte & svenska. allt gick fort, men nu är jag totalt slut. så det blir nog soffan i någon timme när jag kommer hem.  sedan är det träning, plugg, plugg & mer plugg rästen av dagen. så det blir nog inte så mycket uppdatering idag tyvärr. hörs ikväll någon gång.  puss

I ♥ RESE-PRESENTER

läste nyss mitt senaste inlägg och insåg att det lät hemskt, haha förstod faktiskt inte vad jag tänkte på. så nu tar jag bort det, det stod typ att jag pluggade, kollade tv & väntade på mamma o pappa. inget intressant alltså.

men nu är iallafall klockan halv 12, och jag kan inte somna. så imorgon kommer det verkligen bli svårt att kliva upp ur sängen! troligtvis blir det en såndär mjukisdress-dag..  men i väntan på john blund så kan jag ju visa vad jag fick utav mina älskade föräldrar när dom kom hem, jag älskar när dom har vart ute och rest. de har alltid med roliga presenter, kanske är det de som är det roliga med att ha dom hemma igen, jag vet inte riktigt?


underbara parfymen, jessica simpson- fancy

elektriska fotfilen från braun som jag sålänge velat ha. äntligen kommer jag få världens lenaste&finaste fötter. haha

thank u mamma&pappa. love yahhhhh


tycker synd om mig själv

inte nog med att jag har ont, jag ser inte klok ut heller.. så snacka om att det är synd om mig just nu. jag var iväg och handlade nyss, och belönade mig med fetmat & choklad. jag är så värd det just nu.

ikväll kommer mina päron hem, efter att ha varit borta i en vecka.. visst har jag saknat dom, men vafan! vi har haft det såbra utan dom så en vecka till.. ja det hade jag nog klarat av, haha!

tandläkarbesöket

sådär nu är jag back on track igen. nej men förut åkte jag ju till tandläkaren så jag tänkte berätta lite om det.

när jag kom dit, så fick jag bedövning och allt sånt direkt. skapligt läskigt eftersom att jag bara fått bedövning i kinden&sidan tidigare. nu fick jag i hela underläppen, det kändes typ som att den bara hängde, man hade ingen koll på vart den var, hah! sedan skulle hon dra ut tanden. men den satt så jäkla hårt, så hon står i drar i kanske 10 min, sedan får hon ropa på hjälp. då kommer en sköterska som håller i hela mitt huvud medans hon drar. och ändå lossnar den inte. jag började bli rätt nervös.. och tiden gick, efter en kvart eller något lossnade den äntligen. då fick jag lite tussar för att stoppa blödningen och sedan cyklade jag hemåt. väl hemma började jag känna smärtan ordentligt. jag tjöt som en gris, och sedan kollade jag mig i spegeln. och grät ännu mer. jag ser inte klok ut, fyfan! ungefär som en liten unge som just tappat sin första mjölktand. och såhär ska jag gå i en hel vecka. ni förstår inte hur det känns. tårarna kunde inte sluta rinna, jag ringde mamma och hon sa att jag kunde stanna hemma idag. tog en värktablett trotts att man inte fick ta det förns en timme senare, sedan la jag mig i sängen och somnade. nu är jag vaken igen och allt känns bättre. här kommer en hemsk för och efter bild.


gråååååt

tårarna sprutar, jag ligger i sängen och ska försöka sova. berättar allt senare.

:@

just nu är jag sjukt förbannad. haha!

jag har stressat hela morgonen med att fixa mig o allt sånt, såatt jag skulle hinna till tandläkaren i tid. cyklar i räser fart bort till stan där tandläkaren ligger. kommer dit 2 min i 8. och gissa vad som hänjder när jag kommer in? dom säger:  är det inte du som är cecilia, du ska komma klockan 9.

mamma har sms:at fel tid till mig. jag är som tokig. hon kunde ju förihelvete kollat upp det bättre. åhhhhhh


OMG



kollade i min almanacka och såg detta..

jag har typ panik. det är ju liksom inte bara en tand utan en tand mitt  fram där nere. jag kommer ju se ut som en jätte bäbis i munnen. åh, jag måste gå med det i en vecka innan dom fixar till det. gahhh jag dör.

duktiga jag


sådär, nu är jag klar med all städning, och har även hunnit med solning,träning o plugg. så stolt över mig själv faktiskt! har just lagt in rally-bilderna i ett album på facebook också. så sitter med silverschampo i håret och kollar på top model,  sedan är det ett efterlängtat avsnitt utav ensam mamma söker som väntar på mig. vi hörs nog en snabbis innan jag går och lägger mig!   puss

söndagsförmiddag

vi vaknade någon gång vid tolv imorse. åt frukost och satte igång med storstädningen. vart klara för en liten stund sedan, och nu har dom åkt hem till sina orginalhem igen, efter att ha bott här i en vecka.

en vecka som har vart bäst, en vecka som jag aldrig någonsin kommer glömma! och en vecka som lätt ska göras om. fyfan, jag är så himla lycklig över att ha er tjejer. ni är det bästa jag vet. kommer aldrig släppa er ♥

blir att städa garderobsrummet, sola, träna duscha & så nu. är tillbaks om några timmar.

sovgott allihopa

ligger i sängen och bloggar från mobilen. alla drog precis. så nu ska vi tjejer sova. eller ah dom sover redan, så det är väl bara jag som ska somna nu med. uppdaterar ju imorn igen. :) sovgott mig själv. sovgott alla andra!

grabbkväll

och har grabbarna kommit. philip johan danne och linus. vi kikar fotboll, vi har även mat i ugnen nu som vi snart ska vräka i oss. mysigt, eftersom att jag älskar kvällar m bästa grabbarna. alltså grabbkvällar. höres senare. puss

rejmeknixen

 som jag sa tidigare idag så tog vi oss en utflykt till andra sidan åmmelången för att kolla på rally. vi parkerade bilen och gick typ in på halva streckan för att få oss en trevlig plats. efter en massa förseningar så började iallafall bilarna köra. vi hade fika och satt o myste en massa. efter ett tag började vi gå mot bilen. så jäkla läskigt att gå på streckan, så fort en bil åkt förbi får man kuta så långt det bara går. och när man hör att nästa är på g får man slänga sig i diket för att inte bli påkörd, när dom ba blåser förbi i typ 19743934 km/h. iallafall, vi kom till ett bra ställe och stallde oss där. sen säger tove

" de vore coolt ifall nästa bil som kommer typ kraschar "
och gissa vad?  första bilen som kommer gör det också! hahhaha, så sjukt. vi fick springa ner och försöka hjälpa dom upp. men  vi tjejer var ju inte till så stor hjälp. så vi fick typ stå i en kurva och vifta med armarna såatt kommande bilarna som kom i fullfart skulle bromsa in. men gud. vi var hur nära som hellst att bli påkörda. typ på millimetern hela tiden, riktigt läskigt faktiskt. senare kikade vi lite längre fram och åkte hem.


checka myrstacken, typ större än oss. vi kom även på en ny dans, som vi tänkte tipsa leroy med. stampa myror heter den. haha!


skogsmullar jao


rally vare här!


the gang


kraschen

roligt att göra något som man inte gjort tidigare. rallybrudar är vi numera, så fler rallyn för vår del. det är ett som är säkert. tack för dagen guys


match


matchen vart 0-0. domar jäveln var cp, och han borde fan skjutas! haha idiot. men skit bra spelat laget. vi är guld together.   hinner inte skriva, för jag har nämligen skit bråttom. vi ska åka på en utflykt, - jag tove jonas josefin lovisa och anders. vi tänkte kolla på rally. så det är det vi ska göra idag, puss

gäsp

godmorgon, ligger i sängen seg som fan! dom andra i huset är redan uppe och ska strax åka och äta frukost med fotbollslaget. jag skulle också egentligen, men hm.. jag är alldeles för trött. så jag äter min frukost hemma och åker upp lagom till uppvärmningen. tar med kameran så lite bilder kommer väl

igår: blev en kväll med blandat folk, strul och så som vanligt. men annars nice. kom hem vid halv 3 - 3. och då sov alla i huset redan.  så jag somnade med sminket o hela köret, i mamma o pappas säng


var så god viktor

sådär, fick klagomål av viktor smirren. han tyckte att jag uppdaterade dåligt. så nu är det alltså dax för mig att visa vad jag gör för!

sitter här m brudarna och jonas. vi har just gjort en cheesecake, som jag tror kommer bli misslyckad. men vi får väl se..  tänkte fixa mig nu också. så bild och allt kommer snart. 

friday im in love ♥

nananna, sitter på bussen med ett stort leende på läpparna. nynnar nästan högt till the cure -låten friday im in love. så förbaskat bra. och jag är så otroligt lycklig över att det är fredag! tjejerna väntar på mig där hemma också, det kan nog inte bli bättre. FF hela helgen också,  guld. hih! nej men uppdaterar ju senare när jag är hemma. puss


friday im in love-the cure.  akustisk

fredag

tjingeling. nu är jag på g, ska strax gå till bussen. sedan blire frisörteknik och samhällskunskap. tänkte även shoppa lite skor och sånt, men vi får se hur det blir. nur är det brådis.

har nyss tränat

åh, nu sitter jag här. sådär super nöjd med mig själv eftersom att jag har vart så duktig och tränat stenhårt! det typ värker i musklerna, och jag börjar känna mig som en riktig muskelknutte. även om det inte syns på ytan. ni vet dom ligger där och lurar innuti mig än så länge. snart kommer dom börja visa sig och då kommer jag vara gladast. detni..  och nu ligger alla och sover, jag ska kolla dagens avsnitt utav riverside, ladda ner greveholm avsnitt till bussen imorgon och sedan slå på en film. vi höres imorgon. puss  och godnatt

mig om typ..  en vecka eller så.

min torsdag

tjejerna överaskade mig när jag kom hem, dom hade städat upp allt, dukat fram med cheesecake, melon och annat gott.

dom hade också vart uppe och hämtat våra mössor som vi beställde förra veckan

poosade med våra nya mössor

var iväg och solade & handlade mat. kom hem och gjorde en god kycklingsallad.
såhär såg jag ut när jag stekte. haha det skvätte fan olja i hela ansiktet på mig. men serni hur
smart jag var då?!

mot askersund

mobil-bilder från bajsverket idag. trodde ärligt talat att jag skulle dö. värre stank har jag inte vart med om. jag tänker aldrig i hela mitt liv sätta min fot där igen. aldrig!

nu sitter jag på bussen, överlycklig eftersom att mitt internet fungerar, trodde inte det skulle göra det på bussen. men tadaaaa! nu kan jag ju vara cool och sitta o datanörda på bussen tillochmed. är riktigt trött, så när jag kommer hem ska jag nog lägga mig på soffan och ta en tupplur. kan bli problem nu när töntarna är hemma, för med dom blire sällan en lugn stund. haha!  men vi får se.. herrå

på bussen

godmorgon allihopa, nu sitter jag på bussen påväg till skolan. första lektionen är naturkunskap. och gissa vad vi ska göra då? VI SKA TILL RENINGSVÄRKET!! hahahaha fattar faktiskt inte varför jag inte är hemma, har hört att typ alla är "sjuka". tänk om jag blir ensam. och tänk om det luktar bajs? då dör jag fan . och det är inte äns säkert jag hinner med den rätta stadsbussen, vilken skit dag. önska mig lite lycka till.

dålig uppdatering

i know, i know.. världens sämsta uppdatering.. men som ni såg förut  så hade jag väldigt mycket att göra denna dag, jag ville lyxa till middagen till tjejerna och göra dom lite överaskade såatt jag drog igång och gjorde värsta myset med kycklingtacos och grejer. det tog ju sin lilla tid. men det var kul att se dom sådär tacksamma över det fina jag hade gjort när dom kom hem! när vi ätit klart och så, hojjade jag och tove iväg till närlundahallen för att kolla på A-laget när dom spelade mot kumla.  när dom förlorat färdigt åkte vi hem. tog mopparna&lovisaojosse och åkte ner till solariet. som såklart var stängt, så nu sitter jag här istället, tove också. dom andra nötterna ligger redan och sover ♥     

och det ska jag nog med göra snart. ciao bella


onsdag förmiddag

  
jag: ''det känns som att vi inte har hämtat in posten på ett par dagar'' haha, brevlådan var ju fasiken proppfull.

lite dålig uppdatering idag, men jag skyller på brudarna som varit fullt upptagna med datorerna och sina onlinespel. jag är hemma idag också, eftersom att jag missade första bussen. och då kändes det onödigt att dra dit senare. sovmorgon och sånt är väldigt skönt såatt.., haha!  94-idioterna som bor här är lediga idag och ska åka till örebro. så jag ska göra storstäd över hela huset, det behövs verkligen, morfar var tillochmed här och klagade på hur det såg ut.  så nu ska jag vara mega duktig. när dom är i örebro ska jag hinna med detta.

• städa hela huset

• powerwalk och situps - duscha

• plugga

• gå och handla
• laga mat


idol

bild på mig som kock

nu sitter vi i soffan hela bunten. - jag tove josefin calle lovisa viktor& anders, kikar på idol och chillar! skönt. 150 sit ups väntar senare, själv tycker jag faktiskt att jag är väldigt duktig.


hemma igen

fyfan för skolkort säger jag bara. tur är ju iaf att vi är ca. 50 st i min klass så på gruppbilden syns man knappt. puuh! och sedan porträttsbilden, den sket jag i att ta idag. tar nog någon annan dag denna vecka istället. så direkt efter kortet så drog jag på mig mössan och allt. skönt"   efter skolan så gick jag och albonita upp till ronja och hälsade på, kul att umgås och bara snacka. ♥  sedan bussen hem. och nu har jag just lagat mat till mina bäbisar ♥ här hemma. schnitzel och potatis. det ända som återstår är nu tove, som är på kvartsamtal.  sedan kan vi käka.


ronja&jag. ♥

haha lägg märke till att jag gjort tre feta hjärtan i inlägget. (!)

skolfoto

kill me det är skolfoto idag, och vet ni vad? jag ser typ ut som en fjortis, haha illa! jag vill verkligen inte vara med. bläbläblä

 

 


baket

  ♥

18.38

när jag kom med bussen till askersund mötte jag upp albonita tog oss en promenad och snackade viktigt snack. sedan mötte vi upp josse tove och lovisa på stan. vi gick till ica och storhandlade, massa mat inför veckan. gick även förbi chess (frisörsalong) och köpte silverschampo &balsam, det stog inge pris på eller något så när jag frågade så visste han inte heller. fick båda för en hundring, tycker jag var ett alldeles lagom pris. glad över ett lyckat köp gick vi hem igen. albonita gick & josse åkte till sin morfar. så jag lovisa o tove började baka. muffins och kakor.. som snart är klara, och nu gör vi pannkakor som vi först ska äta. mumma!

i skolan

svenskatime nu. skriver ju typ tidningar, jag är klar med artikeln så nu har jag en notis som ska vara på engelska kvar. sedan ska vi ta skojbilder.. fast de blir en annan dag. senare ska jag upp och köpa färg. tänkte göra blondare slingor. det blir nog nice faktiskt!  visar väl sen ? puss tjing


skoldax


nu är det dags att dra till skolan. skönt som fan med sovmorgon!  datorn är med så vi får väl se om jag är snäll och skriver en trudilutt från skolan, men nu äre hejdå

plus: använder kappan som jag köpte förra året, nu för första gången. söt va?
minus: världens största sår mitt på näsan, ni ser va?

nattis

nu går vi och lägger oss. smågirlsen ska upp tidigt imorgon. medans jag har sovmorgon till kl. 12 göttmos haha. nu väntar sängen och stockolm boogie. godnatt sötisar hörs imorgon bitti.

nu har tjejerna flyttat in


tjofljöt. vet ni hur glad jag är elle?  imorgon drar mamma och pappa till aya napa i en vecka och idag har tjejerna flyttat in här, så nu blir det riktigt med röj i en vecka framåt. jätte mycket packning har dom med sig också. nu ska vi ha det  kulikuli, det kan ni ge er på. ♥

vi förlorade matchen med 2-4 föresten. men det är skit samma, stämningen förstör allt! positiv peppning tack.


match

josefin och hennes mamma kommer snart och hämtar upp mig. då blire att dra iväg till skyllberg för att spela match. hoppas fötterna inte värker såatt jag kan göra en någolunda bra insats.  håll tummarna nu!

tagga till denna låt, älskarn


några fredagsbilder


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

äckel

hahahaha, så sjukt kul dethär! att små tjejer kan vara så stora i munnen på sms och internet. men i verkligheten woops. då kollar man ner i backen och är tyst som en mus..   jag tycker faktiskt att det är kul att lägga ner min dyrbara tid på sånthär. du fattar inte hur kul det är, du ger oss verkligen ett gott skratt. fortsätt, snälla du. HAHA

nyvaken

godmorgon alla glada! solen skiner och ja.. det verkar vara ett sånt där mysigt höstväder ute. jag har nyss vaknat och sitter o käkar frulle. är seg som sjuttsingen, så ska nog gå och lägga mig en stund igen.

igårkväll: viktor kom hit vi snackade o lite sånt. gick ut en sväng, träffade joakim. sedan följde jag med denise ronja och albonita till andreas. hängde där ganska länge. senare gick jag hem och då kom erik göthe hailee viktor & jocke hit. vi gjorde nattmackor och satt i köket och myste. när dom drog hem typ vid 3 gick jag och la mig på dirren

och fyfan. jävla äckliga människor som bara är ute efter att förstöra för andra! dra åt helvete, ingen vill ha er här.. ni förstörde mångas kväll igår, idiothoror. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

mys för mig själv


nu är jag färdig fixad och så, as mysiga allmänt chilliga kläder.  har tänt ljus och typ släckt ner hela huset. lyssnar på musik gör jag ocskå. så himla mysigt är det! skönt att bara vara för sig själv, tänka o fundera på olika saker. sånt behöver man ibland. snart kommer stekarviktor hit.

och shit faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, nu droppar det blod från näsan. näsblodhelvete. hahaha hela bordet är rött ;o

hemma igen

sådär.. då var man hemma igen, matchen gick bra. ínte för mig eftersom att min fötter är veck. men det spelades lika 1-1 så de var inga fel med det. har just ätit nudlar och påbörjat kvällens make up.. håret och kläderna kvar, så tänkte fixa det nu,. senare får jag se vad som händer. brudarna är på grillparty hos en i deras klass. så jag tänkte nog umgås med mina älskade män. wiho, tur man har dom ja!   imorgon ska jag lägga in bilderna från igår.  men nu kan jag bjuda på en raring bild från webbcamen


suck

jahoppp, tjejerna och jag vaknade för en stund sen, utav en telefon som ringde. självklart min.. och självklart skulle det vara en som frågar ifall jag kan vara med och spela match.. jag sa visst okej. så nu måste jag hänga med på borta match!  jag är inte så värst sugen, och hela dagen försvinner. hur kul är det? nej fyfasiken. men jag får tänka på att grabbarna väntar på mig där hemma.. så ska det nog gå bra.  nu måste jag packa och allt sånt. vi hörs senare babes.

fredagskväll

hallå bloggen, brudarna är här och vi har just lagat oss en glamorös middag. haha! (falukorv,pommes & morotssallad) låter inte det mumma? ja vi dunkar musik dricker goda drinkar och har det super mysigt.

förästen åkte mina päron till skåne idag och stannar där hela helgen, såatt nu blir det party, eller inte. haha nej men det är skönt att slippa dom faktiskt. rå om sig själv litegrann. senare när vi kollat idol så blir det väl utgång eller något liknande. så jag vet inte om vi hörs mer ikväll. annars blire ju imorgon bitti när vi vaknat. önska mig en rolig kväll.    wihooooooo

 

BILD KOMMER SNART


från skolan


tja nu sitter jag i skolan, har haft frisörteknik i typ 3 timmar. där rullade jag spolar för första gången, och fyfan! jag hatar det redan. haha. sedan så klippte jag även gradering. gick helt okej. klicka på bilderna för att se resultatet av mina rullade spolar,

snart är det dax för samhällskunskap. och sedan hem, så himla skönt med helg. hörs senare älsklingar. ♥

-


cooling mössorna

vetni? det är en sak jag glömde bort att berätta förut.. tjejerna och jag var uppe på dekaltrycket idag. och beställde lite toppluvor. 2 st var, skit coola kommer vi vara nu med våra alldeles egna personliga mössor. jag tog
en marinblå och en svart. (alltså är inte färgerna på bilden de rätta, trycket är iaf rätt, haha) fränt, och ändast 80:-/ st


träningspass

nu har nästan hela dagen gått. jag har typ umgåts med tjejerna (tove,josse&lovisa) vi har nyss varit iväg och solat, så nu är jag ännnnnnnu rödare. jag la trots allt en tröja över ansiktet för att slippa bli mer röd. tyvärr verkar den inte ha hjälpt, eftersom att jag är mycket rödare i facet nu än innan. nu ska jag träna lite här hemma, typ köra m gummiband, sit ups, armhävningar och även en halvtimme på vår crosstrainer. ska bli skönt faktiskt! nu när man börjar komma igång med träningen är det faktiskt roligare än vad jag minns att det brukar vara. så vi hörs väl igen när jag duschat och målat naglarna.

fika med syster

hallå, nu sitter jag på café tutingen med lilla syster. hämtade upp henne på skolan och sen så drog vi hit. snäll storasyster som bjuder på fika. jo jag vet! hihi, vi ska sitta här ett tag till, sedan gå en liten promenad på stan och senare gå hemåt.  älskar dig lillasyster. du är bästbästbäst. ♥


räksmörgås, latte & vanlijhjärta till mig. sockerdricka& 2 vaniljhjärtan till lillan. mums!


idag har jag

√ tagit sovmorgon
√ tagit en lång dusch
√ haft i en hårinpakning, ansiktsmask
√ ätit en super god och nyttig frukost
√ fixat mig & allt sånt.


just nu: sitter o snackar m mogge o kaj, ska snart dra till min gamla skola och hälsa på.
nu är minidatorn med& internet är fixat. så massa härlig uppdatering

me.and.moggieboy.like.old.times


pluggkväll

usch och fy, har suttit hela kvällen och bara pluggat. eller ah jag har skrivit en artikel- till svenskan. så nu är den nästan klar. skönt det iallafall.. men fan va svårt. man måste ju typ vara värsta journalisten för att det ska bli bra. och någon sådan är ju inte jag såatt.. haha. ja och när jag var klar vid 9-tiden och skulle ut och jogga såg jag att det var kolsvart ute. så inte vart det någon joggingtur heller. men det gör ju inget. jag har ju faktiskt sprungit både måndag och tisdag, så lite ledigt måste man ju få. imorgon drar jag igång med motionen igen. hurtbulle här! men för att orka det så måste jag sova, stoooooort godnatt ♥ / c


dagens små inköp


1. toni&guy schampo och balsam - lindex 29.50:- /st
2. ansiktsmask - lindex - ca. 15:-
3. handdesinfektion ( ett måste! ) - seven eleven 35:-
4. mini-sb12 för väskan - apoteket 41.50:-


min onsdag

nu har jag vait hemma ett tag, så tänkte dela med mig om vad jag gjort idag..
började dagen med 3 timmars frisörteknik- teori. sedan lunch och musik, där vi spelade trummor. och ja man kan ju säga att efter denna musiklektion är jag fasiken säker på att jag är tondöv. haha! det märker ni också ifall ni kollar på filmen här nedanför. det är jag och rebecca när vi spelar. hahahahahaaha. jag är sist som ni märker.

 sedan tog jag albonita tåget till hallsberg, kikade lite på lindex, mötte upp morgan  tog bussen hemåt till askersund, där träffade jag tove josefin och jonas. som hände med mig ner till 7/11 och köpte frensh hot dog. smaskens kan man ju säga! senare åkte jag med mamma ner på stan och köpte dragkedjor till mina jeans och lite annat.  nu ska jag snart ut och jogga. dusch och annat mys ikväll.   ♥

röding

nu är jag återigen hemma efter joggning & solning. det är skönt som fasiken nu när man är klar! tyvärr solade jag lite för länge, så nu är jag helt röd i ansiktet med vita ringar runt ögonen efter ögonskydden.   men med lite make up så löser man allt! haha. nu ska jag duscha som fasiken, sedan träffa jocke&jocke. calle kanske skulle sova här också.. men vi får se! hörs väl senare igen.


tack viktor för att du hjälpte mig du är en ängel puss <3


hemma


drog ju som jag sa, efter första lektionen. så jäkla skönt,  tåget till hallsberg & sedan träffade jag joakim där en stund. när hans lektion började satte jag mig i busshållsplats och läste klart min svenska bok.. härligt att vara klar med den nu också!   vädret ute är toppen. sådär såatt man känner sig galen i hela kroppen, jag är typ sprallig i hela benen. maha..   så nu ska jag städa en massa, sedan ut och springa + sola. great! vi hörs ikväll babes

1:a lektionen

ja nu sitter jag på vår första lektion som är engelska, vi skulle ha glosförhör men.. tydligen så ska vi ha det i eftermiddag istället.  nu ska vi skriva våra svenska-artiklar. och jag som typ är den ända som inte har börjat, kommer inte på någonting! så jag funderar på att typ åka hem eller något sånt. det är så mycket lättare att jobba med allting hemma. vi får se..  

tips? jo jag behöver lite tips på var/vilken internet sida man kan köpa billigaste löshåret på? tackk.


godnatt

haha, fyfan vilken dålig uppdatering idag.  och det jag har skrivit. VERKLIGEN BOORING! men så är det ju ibland.. nu sitter jag och kollar på svenska hollywood fruar som har premiär idag på 3:an. faktiskt riktigt underhållande!  så jag tänker fortsätta kolla och inte störa mera,  godnatt! vi hoppas på bättre bloggande imorgon va?


duktig tjej

nu sitter jag här lite halvt lökig. haha! har nyss varit ute på en joggingtur och sedan även vart och besökt solariet. så himla skönt. så nu återstår duschen, lite hemmaspa och sedan så kommer jag känna mig som en ny människa( nästan iallafall )  måste tipsa om en grej som får mig känna mig super fräsch..
the body shops bodybutter, favorit sorten är coconut ♥

och att vissa människor inte bara ger upp? slösa inte tid på att försöka störa mig.. jag bryr mig ändå inte det minsta!   :)


mobilbloggar från skolan

tja, nu sitter jag i skolan. vi har engelska och jobbar med en jävla skit tidning. jag har inte äns börjat. och artikeln ska vara klar nästa vecka. jag vill bara hem nu, typ chilla och glo tv! men nu är det väl dags att börja jobba? hejsvejs

slut på helgen

sitter här i kötet och kollar på ensam mamma söker svea(hundvalpen) har somnat på min axel. haha!  så jäkla söt är hon.  dagen har typ bestått av plugg och sov. snart ska jag sova ännu mera, godnatt. avslutar söndagen med denna härliga låt från winnerbäck som jag inte kan få nog av.


söndagmorgon

ja godmorgon, klockan är typ halv 1 och jag vaknade nyss. jag hade missat ett samtal när jag låt och sov, så nu försöker jag ta reda på vem det var som ringde, ett hemnummer med laxå-destriktsnummer ?  som inte finns på eniro. jobbigt jobbigt,  den som ringde kan ju säga till? haha.  nu kurrar magen också, så dags för att ta mig lite frukost, ska nog kolla lite riverside till det också.  tjingeling

sitter på lan

hahah. tjenare bloggen, nu sitter jag hos viktor.  fetaste lanet här. eller nästan iallafall, jag har just ägt ut alex i cs, sjukt kul äre faktiskt! just nu pratar jag med björn i skype. haha, jag låter förjävlig. men börjar bli lite småseg. så snart blir det nog att dra mig hemåt för att sova.

viktor bjussar visst på finaste latten nu. pusss på't,       hejdå och godnatt ♥

hahahahahhaha såhär söt är jag just nu. liknar typ en galen proffesor eller något sånt.  men klart att jag bjuder på mig själv.

hemma igen

ja, nu är jag hemma igen från matchen. vi vann med 1-0! nu ska jag ta de lugnt i någon timme. fundera på över vad som ska hända ikväll.  har ni förslag? sms:a tack. 0768955522

choklad

vaknade imore, åt frukost och fixade mig lite. sedan kom tove förbi. jag syster och tove gick ner till hamnen, för det är alltså cholkadsalongen denna helg i askersund. typ hur mycket cholkad och sånt som hellst.  vi gick runt o smakade och köpte lite choklad, kikade i några affärer och tog oss en fika på tutingen innan vi drog oss hemåt. 

nu väntar jag på tove. vi ska åka upp till ip med mamma, och kolla på när vårt askersunds-lag spelar match. hejja på dom lite! höres senare. 

my look today,  nya mc-jackan från gina är på.

 cecilia ♥ choklad.

-> gå in och kika lite på choklad från askersund, godaste! venus choklad


i <3 askersundskvällar

schamponering idag i skolan, gick väl bra. skönt med fräsht hår åså iallafall. efter skolan gick jag upp på stan och mötte mamma & moster för att ta en fika på njuta trevligt. kom hem och började fixa lite med ett '' motalafestivalen album '' med massa roliga kort och sånt, sedan kom tove. chill och idol. sedan käkade vi pizza med pappa och tog på oss vinterjackorna för första gången, + min svea mössa. det var faktiskt riktigt kallt ute. så det är väl dags att börja med sånt nu i guess!  men gud. askersund är ju så jävla tråkigt på kvällarna, epatraktorer, bråk, 12 åringar.. och ja jag vet inte vad. inget för mig, men vi träffade ju lite trevliga människor som tur var., tex jocke jocke dasson masse albo ronja mm. hemåt vid 12 tror jag. så nu ligger jag här och ska kolla på riverside. ni vet detdär nya programmet från svt, godnatt sötisar

tjarrå


ja nu får jag skjuts av mamma till skolan. ska tvätta håret på varandra idag, scaaryyyy ;o!    hejsvejs

pannkakssmet på flaska?

mamma hade köpt roligaste grejen idag när jag kom hem från skolan.. pannkakssmet på flaska. haha! hade inte en aning om att det fanns. men gud så goda pannkakor det blev, som smakade&luktade sådär ''lissebergigt''. så ja nu har jag smällt i mig ett par stycken,  medans jag sitter här och glor på top model. (trots att jag sett alla avsnitten förut)  fast programen är ju så bra såatt det gör ju inget att köra en repris. 

:(

var hurtig och tog mig en jogging tur förut,  precis när jag var utanför huset igen efter rundan så skulle jag stänga av min ipod. och krasch, tappar den rätt i asfalten. fetaste sprickan genom hela skärmen. och helt krossat i ena hörnet..  kom in i huset och berättade för mamma vad som hade hänt, tjöt som en gris. buhuuuu! syns icke så bra på bilden men lite kanske ni ser, klicka för större

             


nu har jag just kollat fotbollen sverige vs. malta, och pluggat, matchen slutade 1-0 till sverige, men det vet väl de flesta sportintresserade redan. haha! nu ska jag fortsätta pluggandet i en halvtimme till. för vid 9 så blir det idol.
hörs imorgon,  ♥ / ceciliah

askersunds snackkkkkkkis

haha alla i hela askersund snackar väl om detta idag? ! TOM NORDAHL VAR MED I IDOL IGÅR. och ja lite coolt är det ju faktiskt, för inte är det ofta som askersundare är med i tv.



här är tom tidigare tillfällen i tv.

lediga idag

fyfasiken va skönt, lediga hela dagen idag!  har sovit ut, ätit en ordentlig frukost och glott massa tv. nu ska jag ta mig en rejäl dusch, raka benen, peela kroppen, ha i hårinpackning och sedan en ansiktsmask. skönt!
efter det återstår några timmar utav hård hjärngymnastik.

◊ skriva uppgiften om service

◊ räkna 3 sidor matte

◊ börja skriva på min artikel

◊ börja skriva min roman

◊ plugga naturkunskap

◊ plugga samhällskunskap


dagens shopping

hittade detta idag på stan. betalade med v.i.p kortet så det vart typ helt gratis, sånt gillar jag!
men utan kortet så
cheapmonday linne 180:-
svea mössa 200:-



Erin Skull Tank SEK 179, Cheap Monday - NELLY.COM


bra tv kväll


ah ikväll är  det tv:n som gäller, först idol som är skrattframkallande och sedan andra avenyn som är så sjukt efterlängtat!  toppen toppen toppen.

eftermiddagen

nu är jag hemma, helt slut! har ätit och lite sånt. har precis slagit på mitt stora feta grekiska bröllop och har laddat upp med både chips och mumsmums här i fåtöljen. skönt msom fasiken,

↑ dagens tumme upp:  idag provade jag och rebecca ett ställe där man kunde köpa hämt-pasta.  skit billigt, endast 35:- as stora och goda portioner. tillochmed såatt man kan dela två på en. toppen när maten i skolan är som äckligast. absolut uppåt på det! haha men tänk på att hitta någon stans att sitta och käka maten.


i skolan


tjing, nu sitter jag i skolan. har svenska som är sista lektionen (!) så jäkla skönt.  ska ta tåg&buss hemåt sen, städa en himla massa också. 

föresten vi sitter här och snackar om andra avenyn. SOM BÖRJAR IDAG,  längtar så mycket att jag blir tokig. 

frisören själv

idag har jag jobbat stenhårt. först vare skolan som gällde, sedan tåg&buss hemåt. tove kom hit, och vi gick iväg till ica och köpte färg. gick hem och började slinga blonda slingor i toves hår,  sedan färgade jag även systers hår blondare.. dessutom fick jag träna lite på att föna, svårt är vad det är!   resultatet på mina damer vart..   inte enaning.  haha. nu ska jag iallafall sova, är helt slut.

ps:  vovven min opererade sig idag ju som sagt, hon har legat och sovit hela tiden, knappt rört sig ur fläcken. tycker så förbaskat synd om henne.  håll tummarna för att hon mår bättre imorgon när vi vaknar. 


bye


tja, nu drar jag! hörs efter skolan.   puss

pluttan :(


fyfasiken, idag ska lillan in på operation. hon ska ta bort livmodern och det är inte äns säkert att det hjälper och gör henne frisk. hoppas för guds skull att det går bra.   älskar dig lillasyster, du är bäst! wilma hjärtat

godmorgon

klockan är halv tio. och jag har sovmorgon. börjar inte förns kl. 12 gid så skönt.  sitter och käkar lite frukost, ska snart dra på mig kläder och lite smink, tänkte faktiskt våga ha på mig mjukisar idag ;o haha! det är ju faktiskt en kort dag med endast 2 lektioner. så det ska nog funka!

sitter och tänker på mina bästisar. saknar faktiskt, men ikväll ska jag slinga tovas hår så då ses vi ju.♥


seg söndag


vardagsrumsbordet, lite jobbigt att alla bänkar och bord var fyllda såhär när vi skulle städa, haha!


folket drog typ vid 3-tiden igår. då gick jag och robin och la oss. imorse vaknade vi runt 2. gick upp och städade undan alla flaskor,glas och burkar. sedan la vi oss på soffan och chillade framför tn:n,  mamma kom och hämtade mig vid fyra. i bilen hade hon köpt med sig en big mc. så sjukt gott! vidare till match mot rynnnge.  fyfan alltså min kropp pallar inte.  kändes som att jag skulle spy hela tiden.  euuuw!  kom hem och har kollat på säsongens första avsnitt utav ensam mamma söker. nu ska jag sova. imorgon är det sovmorgon som gäller. passande som fasiken. godnatt ♥

från festen

yes, nu är jag på festen. har varit här ett tag. och jag känner INGEN! haha den ända jag känner är robin. fast alla är snälla och trevliga, så jag har kul ändå. kanske att jag sover kvar här . får se.. nu ska jag fortsätta festandet. hörs imorn sötnosar. <3

på bussen

ja nu sitter jag på bussen påväg mot kumla. där ska jag möta upp amanda och sara umgås med dom ett tag. sedan ska jag vidare mot en fest hos robin, blir nog en rätt lyckad kväll. skriver lite sen från festen. puss

vaken!

vaknade vid halv nio av att hundarna bråkade. så sjukt jobbiga. dom morrar och skäller på varandra hela tiden. då gick jag iallafall upp, duschade och åt frukost.  nu sitter jag och lyssnar på heat ska strax fixa på nya tippar och sedan fixa lite annat. hörs snart igen

chill kväll

nu ligger jag i sängen, och kollar på diselråttor och sjömansmöss tjejerna åkte nyss hem. alla var skit trötta. denna fredagskväll har vi suttit hemma hos mig. provat mammas gamla jätte fula kläder, snackat, fikat,ätit och  haft det sådär chill som bara vi kan. skönt med sånnahär kvällar när vädret är skit.

tove josefin och lovisa,- ni gör mitt liv! ♥

frisyr

nu är jag åter igen vaken. sitter här och funderar på mitt hår. och en tanke jag fått är att jag ska göra en stor förändring, är sjukt sugen på att klippa något i den stilen. vad säger ni? långt eller kort? fler förslag?

back in askersund

gick upp 7 imorse. så jäkla skönt med sovmorgon, haha! fick gå till tågstationen i spöregn. så jobbigt. men när vi kom till skolan så hade vi frisörteknik. klippte page och bob. gick faktisk förvånansvärt bra.  fast mycket mer övning behövs såklart.  mhaha,  efter lunch drog jag hem, och struntade i sista lektionen.

nu ska jag sova någon timme och sen får vi se vad som händer.

lyckat!

hahahahahaha, fyfan vad typiskt mig! drog till kumla för att träffa X. när jag kommer dit kunde vi inte ses förns 8. så jag fick gå runt i kumla och virra eftersom att klockan typ var 3. haha, sen kom jag på att jag skulle ringa mormor och gå dit. men ingen svarade. så jag gick dit (andrasidanstan) i regn. ingen hemma, ringer morfar och han säger att hon är hos frisören. så jag gick tillbaks till stan i regn igen. satt på frissan i någon timme. när mormor var klar gick vi och käkade pizza. nu har vi just kommit hem efter en lång promenad tillbaks i spöregn. fick självklart sms av X där det stod att vi skulle ta det någon annan dag. HAHA jag visste de. nu blir det nog så att jag sover hos mormor. får lite sovmorgon imorn iaf ;) herrå föresten första mobilbloggningen. funkar ju toppen tror jag?!

lägg dags

nu är det dags att sova. är hur trött som helst, imorgon blir det upp tidigt! kanske att jag sover i kumla imorgon också.. då får man iaf lite sovmorgon på fredag. men ifall jag gör det eller inte märker ni ju imorgon. hoho.

godnatt


dockan

här har ni min frisör docka, haha

igår&idag

igår: hade ingen blogg tid igår. eftersom att jag var super duktig och möblerade om ett rum, så att nu har jag två rum som är mina. mitt gamla som är mer '' vill vara ifred krypin '' och  det nya som är '' hang out place '' mycket större och mer plats. inga väggar dock men.. det gör ju inget förat jag har mitt gamla som är super mysigt.  ah iallafall. sen fick jag ett ryck vid 9-tiden och bestämde mig för att göra slingor. blev ljusbruna.. ganska många också. resultatet?  osäker.. känner mig inte så bekväm i det, men jag har fått snälla kommentarer av alla idag såatt. så illa kan det ju faktiskt inte vara?!

idag: kom just hem efter en skoldag. idag har vi börjat klippa också. haha! för kul är det. tog bild på min docka. lägger in dom senare.  just nu ska jag plocka lite i rummen. och sedan plugga litegrann, höres senare

maybelline mineral foundation


idag var vi återigen på stan. passade på att köpa en mineralfoundation i samma märke som mineralpudret jag köpte igår. på kicks och den kostade 159:- eller något sånt.

pudret gjorde verkligen skillnad. huden såg jätte fräsh ut och inte alls sådär ''fjortis pudrigt'' syndes inte alls på samma sätt att jag hade puder.  jag tipsar er verkligen,  liksom både snyggt och bra för huden! wow.

RSS 2.0